6. DAN UKAZANJABIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAMEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Prvo ozdravljenje u Međugorju nakon Gospinog ukazanja

Prvo ozdravljenje , recimo čudo dogodilo se već prvih dana ukazanja. Milost da ozdravi imao je trogodišnji Danijel Šetka.

“Danijel Šetka uzbudio je javnost“, piše fra Ljudevit Rupčić, „djetetu od tri godine Gospa je prema riječima vidjelaca rekla 29. lipnja 1981. da će ozdraviti ako roditelju budu čvrsto vjerovali. I prvo ozdravljenje se doista i dogodilo.

Dijete je, kažu roditelji, prema riječima liječnika ,četvrti dan nakon rođenja dobilo sepsu i između četvrtog i dvadesetog dana bilo ukočeno. Ukočenost se opustila, ali se jedna strana tijela nije normalno razvijala. Dijete nije moglo samostalno koračati. Stalno je padalo.

“Dječak nije mogao ni govoriti, nego samo promrsiti jednu-dvije riječi.“ Majka je često dolazila moliti u Međugorje. Uzimala je zemlje s Brda ukazanja, nad djetetom se u crkvi molilo. Početkom studenog 1981. majka je prijavila da je dijete zdravo. Ona je rekla da dječak rapidno ozdravlja i oporavlja se.

Izjavila je kako bi bila zahvalna da dijete ostane i ovakvo, ali da mu ruka može biti još pokretljivija. Dijete je inače liječeno u Mostaru, a uzimalo je i lijekove iz SR Njemačke. Sve to nije koristilo“, zapisao je fra Ljudevit Rupčić o ozdravljenju koje se dogodilo šestoga dana ukazanja.

www.medjugorje-news.com / Iz knjige “Međugorje – Prvih sedam dana” Autor: Darko Pavičić

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er