MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

ČUDO Nakon 18 godina paralize čudesno je ozdravila u Međugorju!

Iako je bila paralizirana već osamnaest godina, tijekom njezina posjeta Međugorju događa se nešto posve nesvakidašnje što sve ostavlja bez riječi i pokazuje kako ljubav Gospe prema njezinoj djeci nadilazi svako zlo.

Zapravo, ovakva se čuda mogu dogoditi samo na mjestima koja je odabrao Gospodin, kao što je ova mala hercegovačka župa. Linda Christy je protagonistica ove priče, koja je u Međugorje stigla iz Kanade u invalidskim kolicima. Zapravo, činilo se da je to bilo pravo “putovanje nade”, koje je, međutim, i obilato nagrađeno.

Čudo se zapravo dogodilo 2010. godine, na kraju dugih 18 godina borbe s teškom ozljedom kralježnice. Linda je sama ispričala svoju priču za Radio Mir Međugorje. “Doživjela sam čudo”, izjavila je žena otvoreno. “Došla sam u invalidskim kolicima i sada hodam, kao što vidite. Blažena Djevica Marija me ozdravila na Brdu ukazanja. Donijela sam sve nalaze koji su potvrdili moje stanje i nema znanstvenog objašnjenja zašto hodam. Kralježnica mi je u toliko lošem stanju da ima mjesta gdje nije ni konzistentna, pluća su mi pomaknuta šest centimetara, a još uvijek imam sve bolesti i deformitete kralježnice.”

Ali sve je moguće u onima koji vjeruju u Gospodina i u onima koji se obraćaju Gospi sa sinovskom i bezuvjetnom ljubavlju. “Nakon što se dogodilo čudo, kralježnica mi je i dalje u lošem stanju u kakvom je bila i stoga nema medicinskog objašnjenja zašto mogu samostalno stajati i hodati nakon što sam 18 godina hodala na štakama i godinu dana provela u invalidskim kolicima.”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er