CRKVAVIJESTIVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

Crkva dobila svoje nove širitelje Evanđelja.U Mariji Bistrici zaređeno 20 novih svećenika.

Danas je u Mariji Bistrici zaređeno 20 novih svećenika. Hvala ti Gospodine što si pozvao ove pastire i hvala njima što su ti se odazvali. Molimo za njih!

DUŠO KRISTOVA, posveti ih!Podsjeti ih, Gospodine, da je njihovo svećeništvo tvoje svećeništvo. Učini ne samo da budu ljubljeni, nego da mogu ljubiti kao što ti ljubiš. Daj im dar svoga mira, molimo te:

TIJELO KRISTOVO, spasi ih!Nahrani ih sobom, dok oni nas hrane. Nemoj da gladuju usred obilja: spasi ih, Gospodine, i od nas, njihovih vjernika, molimo te:

KRVI KRISTOVA, napoji ih!Obnavljaj njihov žar svaki dan, učini da budu svima dostupni, da žeđaju za dušama i da ispijaju tvoju čašu do dna, Gospodine, i u radosti i žalosti, molimo te:

VODO IZ PRSIJU KRISTOVIH, operi ih!Obnovi, Gospodine, obećanja njihova krštenja, milost potvrde i obećanja njihovih ređenja. Učini novom svaku njihovu svetu Misu, molimo te:

MUKO KRISTOVA, okrijepi ih!Privuci ih, Gospodine, na križ k sebi, da ne padnu.Drži ih čvrsto uza se, tako da s tobom uskrsnu. Daj, Gospodine, da budu vrijedni povjerenja i da ga oni sami imaju, molimo te:

O DOBRI ISUSE, usliši ih!Poslušaj, Gospodine, kada te mole za pomoć, kad ne znaju što bi učinili. Usliši ih, Gospodine, kada iz dubine srca zavape Tebi. Budi im prijatelj Gospodine, molimo te:

MEĐU RANE SVOJE, sakrij ih!Zaštiti ih, Gospodine, od njih samih; oni su samo ljudi kao i drugi. Spriječi sve one koji bi htjeli uništiti njihovo čovještvo i njihovo svećeništvo. Oni su tvoji, Gospodine, molimo te:

NE DOPUSTI DA SE ODIJELE OD TEBE!Drži ih na dlanu svoje ruke, Gospodine. Ne dopusti da ikakva gorčina uđe u njihova srca. Daj da uvijek ostanu sjedinjeni s euharistijom, istovremeno s tobom i tvojom Crkvom, molimo te:

OD NEPRIJATELJA ZLOBNOGA, brani ih!Čuvaj ih i brani od Sotone i njegovih zlih duhova, koji bi ga htjeli proždrijeti i raspršiti njihovo malo stado koje si im dao. Naoružaj ih, Gospodine, darovima Duha, molimo te:

NA ČASU SMRTI, zovni ih!Gospodine, ti po njima spašavaš druge, ali oni sami sebe ne mogu spasiti ako ti ne budeš s njima sve do kraja. Često su i sami uplašeni. Stani uz njih da ih ojačaš.

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er