BiHHERCEGOVINAVIJESTI

Četvorica muškaraca namjerno izazvala požare u Hercegovini

Pripadnici Policijske stanice Prozor/Rama, nakon poduzimanja opsežnih istražnih radnji, rasvijetlili su prethodnih dana pet požara koji su se tijekom travnja dogodili na području ove općine te su Tužiteljstvu Hercegovačko-neretvanske županije protiv sedam osoba podnijeli izvješće o počinjenom krivičnom djelu izazivanje opće opasnosti.

Kako je potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, svih sedam su sa područja Prozor/Rame, a među njima su četvorica za koje je utvrđena osnovana sumnja da su namjerno izazvali požar.

To su A. Dž. (22), za kojeg je navedeno da je 8. travnja namjerno izazvao požar u mjestu u kojem živi Ustirama, koji se raširio po okolnim mjestima, pričinio materijalnu štetu na katoličkom groblju i izazvao opasnost po imovinu većeg obima, M. Dž. (36) iz Grevića, koji se tereti da je 7. travnja namjerno izazvao požar koji se raširio po mjestu s velikom materijalnom štetom i opasnosti većeg obima.

Također, za E. H. (49) i K. H. (56) iz Blace prozorski policajci naveli su da su 9. travnja namjerno izazvali požar u mjestu Dobroša, gdje je pričinjena veća materijalna šteta.

S druge strane, za Š. M. (51) nije utvrđeno da je namjerno izazvao požar u mjestu Heldovi u kojem živi, a koji je izazvao veću materijalnu štetu, dok su F. Š. (44) i M. Š. (39) iz Prozora 10. travnja u mjestu Šćipe prilikom čišćenja korova izazvali požar koji se raširio po okolnim mjestima i pričinio veću materijalnu štetu.

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er