VJERA I DUHOVNOST

Važno upozorenje: Fatimsko i proročanstvo Pape o budućnosti Crkve – Veliko otpadništvo koje bi dovelo u pitanje dogmu o…

Važno upozorenje: Fatimsko i proročanstvo Pape o budućnosti Crkve – Veliko otpadništvo koje bi dovelo u pitanje dogmu o STVARNOJ prisutnosti Gospodina našega Isusa Krista u Presvetoj Euharistiji.

Zabrinut sam zbog poruke koju je Blažena Djevica dala vidjelici, sestri Luciji iz Fatime. Ovo Marijino inzistiranje na opasnostima koje prijete Crkvi je božansko upozorenje protiv mijenjanja vjere, u njezinoj liturgiji, njezinoj teologiji i njezinoj duši. … Svuda oko sebe čujem te inovatore koji žele razgraditi Svetu Crkvu, uništiti njezin sveopći plamen, odbaciti njezine ukrase i učiniti da se osjeća krivom za svoju povijesnu prošlost. … Doći će dan kada će civilizirani svijet POREĆI svog Boga, kada će Crkva posumnjati kao što je Petar sumnjao. Tada će biti u iskušenju vjerovati da je čovjek postao Bog… U našim crkvama, Kršćani će UZALUD tražiti gdje ih čeka BOG. Poput Marije Magdalene, u suzama pred praznim grobom pitat će se: „KAMO SU GA ODVELI?“. (Izvor: “Pius XII Devant L’Histoire”, Editions du Jour / Robert Laffont (1972), str. 52, 53)

U prva dva dijela Fatimske poruke nema upozorenja koji se odnosi na „samoubojstvo mijenjanjem vjere u njegovoj liturgiji, njegovoj teologiji i njegovoj duši”. Međutim, budući vrhovni poglavar Pio XII povezao je ovo proročanstvo s “porukom koju je Blažena Djevica dala Luciji iz Fatime”.

Stoga je vjerojatno da je, kao državni tajnik Vatikana, kardinal Pacelli dobio podatke o Trećoj tajni izravno od sestre Lucije ili iz samih fatimskih arhiva. Informacije dotada nikad javno objavljene, a ticale su se buduće krize golemih razmjera unutar Katoličke crkve, to VELIKO OTPADNIŠTVO koje bi ju dovelo do poricanja dogmu o stvarnoj prisutnosti Gospodina našega Isusa Krista u Presvetoj Euharistiji, u (sotonskom/masonskom) pokušaju protestantizacije katolicizma, svodeći ga na jednu od mnogih religija koje su dio jedne svjetske religije.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er