VJERA I DUHOVNOST

Pater Smiljan: Najviše reakcija zloga imao sam kod ovih ljudi

Pater Smiljan: “Imam jednu krunicu koju sam dobio za mladu misu. Jedan subrat je bio u Jeruzalemu u Getsemanskom vrtu i donio mi krunicu sa zrncima napravljenim od koštica masline iz tog vrta. Kad bih s njom molio, pa krunicu stavio na glavu nekome tko je pod utjecajem zloga, demoni bi urlali; vatra, vatra, makni to, vatra.

A ja im kažem: nije, to je Gospina krunica.
Nekoliko puta bi mi demon istrgao krunicu iz ruke i iskidao ali sam je uvijek ponovno obnovio”, priča pater Smiljan u vrlo živopisnom osobnom svjedočanstvu koje je dao za emisiju: Život, što je to?.

Od sveučilišnog profesora do službe ozdravljenja, iscjeljenja i oslobođenja od zlih duhova

U toj emisiji pater Smiljan govori svoj put od mladog franjevca, studenta u Zagrebu, preko studija i magisterija u Rimu, do sveučilišnog profesora nakon čega ga Gospa stavlja na put mladim karizmaticima što ga odvodi u potpuno drugom smjeru od onog kojeg je on kao sveučilišni profesor imao u svom planu.

Duhovne obnove, ruke u zraku, molitve u jezicima, služba oslobađanja, ozdravljanja, iscjeljenja, sve je to bilo u početku vrlo strano pateru Smiljanu, sve dok i sam nije na čudesan način pozvan upravo u tu službu.

Danas ovaj zanimljivi svećenik vodi čak tri karizmatske molitvene zajednice, a iza njega su stotine duhovnih seminara i molitvi za ozdravljenje, iscijeljene i oslobađanje.

Svećenik je to u čijem prisustvu često čujemo grozne reakcije zloga od ljudi na putu oslobođenja, a pater Smiljan svjedoči kako je dospio u tu službu.

Dogodilo se to na Križevcu u Međugorju kad je pater Rufus, poznati indijski, a svjetski karizmatski svećenik s kojim je pater Smiljan napravio jedan od najvećih seminara ikad za hrvatski narod, molio za njega te mu prenio da ga Gospodin zove upravu u tu službu ozdravljenja, iscjeljenja i oslobođenja od zlih duhova.

Svojevremeno bio je i pomoćnik glavnog vatikanskog egzorcista Gabriela Amortha, a iza sebe pater Smiljan ima mnoštvo plodova upravo na polju oslobođenja od zlih duhova, jer naime odmah se pokazalo da demoni u blizini patera Smiljana ne mogu šutjeti. Već na prvom susretu rekli su mu da je: “ružan goropadan i velik”, govori kroz smijeh ovaj nasmijani fratar.

Iza reikija je sotona

Pričajući o svojim prvim susretima s molitvom otklanjanja, pater Smiljan napominje da je najveće reakcije imao od osoba koje su se bavile reikijem. Posvjedočio je jednu zanimljivu epizodu.

Nakon cjelodnevnog moljenja molitvi za oslobađanje osoba pod utjecajem reikija bio je jako umoran i nije mogao zaspati. Kaže kako u tim trenucima ima običaj pustiti Hrvatski radio 3, s klasičnom glazbom.
‘Upalio sam radio, ležim na krevetu, slušam, uživam u miru kad odjedanput iz tog radija rikne Belzebub.

Ja sam se stresao, i nakon jedno pola sata ponovno: Belzebub’. Prisjetio se da mu je preko dana dok je molio za one koji su se bavili reikijem sam demon otkrio svoje ime Belzebub.Iskoristio je ovo svjedočanstvo da upozori ljude na reiki, sve one koji se time bave, kao i one koji su bili na polaganju ruku kod reiki majstora.

“Crkva je 1982. godine izdala dekret po kojem svaki onaj koji se bavi reikijem i koji ide na molitve reikija je isključen iz crkve. To znači da kad takva osoba i dođe na ispovijed, svećenik mora moliti molitvu oslobađanja”, rekao je pater Smiljan i napomenuo da iza energije reikija stoji sotona sam i da je ta pošast jako raširena među nama.

Borba oko Radio Marije u Hrvata i intervencija svetog Pape

U ovom ležernom izntervjuu zanimljivo je istaknuti priču o osnivanju Radio Marije koju je upravo pater Smiljan doveo u Hrvatsku, o žestokim protivljenjima tako velikim da je sam papa Ivan Pavao II doznavši da neke struje u Hrvata ne žele dozvoliti frekvencije Radio Marije rekao:

“O Hrvatska kako me razočaravaš”, te je osobno intervenirao kod tadašnjeg predsjednika Franje Tuđmana koji je naposljetku ishodio dozvole za emitiranje ovog svjetskog, marijanskog radija.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er