MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

U Međugorju sam upoznao vidjelicu Vicku, zajedno smo molili i moj tumor je u potpunosti nestao

Koliko se čuda događa za vrijeme molitve u Međugorju? Molitva je najmoćnije oružje koje imamo. Svjedočanstvo koje donosimo lijep je primjer oporavka od zla bolesti koje se činilo neizlječivim.

Arthur P. Boyle i njegova žena Judy podigli su veliku obitelj. Redovito su posjećivali i podupirali svoju župu. Međutim, vodili su prilično mlak život, u vjeri. Tada se Arthur razbolio. Dijagnoza je bila strašna: tumor bubrega koji mu je ostavio malo vremena.

Nakon što su mu liječnici rekli da ima samo nekoliko mjeseci života, obitelj Boyle počela je moliti Gospodina za pomoć. Svi su se zajedno s brojnim prijateljima i karizmatičnim svećenikom molili, dok se Arthurova situacija pogoršavala. On sam će reći: “Prvi put u životu sam molio srcem. Potpuno sam se prepustio i svu svoju bol predao Bogu. I u tom trenutku sam imao osjećaj da sam pogođen.”

– Za mene je bilo i cjelonoćno molitveno bdijenje, shvatio sam da se događa nešto prekrasno i da uz Božju pomoć mogu pobijediti rak. Arthur je bio podvrgnut operaciji koja je uklonila cijeli rak, ali se osam mjeseci kasnije vratio. “Zašto bi mi, zaboga, ponovno morao pomagati?”, pitao se Arthur, dok je nova operacija zakazana za 14. rujna.

U tom je trenutku obiteljski prijatelj čuo je za Međugorje i Arthur je odlučio otići tamo, deset dana prije operacije. U Međugorju Arthur i njegovi prijatelji (bilo je to 2000. godine) shvatili su sve što se tamo događalo od 1981. godine. Arthur se nije ispovjedio 15 godina i odlučio se na taj korak, već zadobivši malu promjenu u srcu. Tada je u jednom dućanu u okolici slučajno sreo vidjelicu Vicku koja je tog dana propustila avion za Rim, te su počeli zajedno moliti.

Arthur je išao križnim putem na Križevcu: “Kleknuo sam u blatu podno križa… Očajnički sam plakao i molio Oca nebeskoga da mi se smiluje”, “preplavio me je osjećaj mira”. Bilo je to predvečerje blagdana Rođenja Marijina: “Uistinu sam bio uvjeren da sam ozdravio”. 12. rujna, na blagdan Imena Marijina, kliničke pretrage pokazale su da je tumor “potpuno nestao”. Arthurov onkolog, unatoč dokazima, ostao je skeptičan, uvjeren da će se tumor vratiti. Umjesto toga, nakon dva desetljeća Arthur je sjajno!

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er