MOLITVE

Kad se osjećate tužno ili tjeskobno molite ovu snažnu molitvu svetoj zaštitnici duševno bolesnih

Sveta Dimfna je zaštitnica svih onih koji pate od mentalnih, emocionalnih ili živčanih poremećaja. Ona je savršena svetica kojoj se možete obratiti ako se osjećate tužno ili potreseno.

Sveta Dimfna bila je kći poganskog kralja u Irskoj i posvećena djevica. Nakon što joj je majka umrla kada je imala 14 godina, mentalno zdravlje njezina oca se pogoršalo. Nadao se da će se ponovno oženiti, ali vidjevši Dimfnu, podsjetila ga je na njegovu ženu. Namjeravao je oženiti svoju kćer Dimfnu, ali je ona pobjegla.

Godinu dana kasnije pronašao ju je u Belgiji. Kad se odbila udati za njega, otac ju je ubio. Nakon njezine smrti po njezinu su se zagovoru dogodila mnoga čudesa. U teškim trenucima obratimo se ovoj moćnoj svetici moleći je za mir u nevolji.

Dobra sveta Dimfno, velika čudotvorko u svakoj nevolji uma i tijela, ponizno molim tvoj moćni zagovor kod Isusa po Mariji, Zdravlju bolesnih, u mojoj sadašnjoj potrebi… (ovdje spomeni nakanu) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Sveta Dimfno, mučenice čistoće, zaštitnice onih koji pate od živčanih i duševnih tegoba, ljubljeno dijete Isusa i Marije, moli ih za mene i ispuni moju molbu. Amen Očenaš… Zdravo Marijo…Slava Ocu…

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er