ZANIMLJIVOSTI

3 slavne osobe koje su pobijedile ovisnost uz Božju pomoć

Ovi su glumci otvoreno ispričali kako su se borili s ovisnošću i kako je Božja pomoć odigrala ključnu ulogu u njihovu izlječenju.

Ovisnost dolazi u toliko mnogo oblika: od alkohola i zlouporabe opojnih sredstava, do pretjerane vezanosti za pametne telefone. Kada te ovisnosti preuzmu naše živote, mogu biti štetne za naše fizičko i mentalno zdravlje, ali također mogu utjecati na one koji nas vole. Danas postoji puno više podrške za one koji se pokušavaju boriti sa svojim ovisnostima, a također ih se veže puno manje stigme. To je djelomično zahvaljujući ljudima koji otvoreno dijele probleme s kojima su se morali boriti tijekom života, dopuštajući drugima da potraže pomoć i otvore se o svojim problemima.

Ova tri poznata lica nisu samo spremno podijelila svoje probleme s ovisnošću, već su također pripisala Bogu zasluge za njihov proces ozdravljenja, piše portal Aleteia.

Anthony Hopkins Britanska filmska zvijezda trijezna je gotovo pola stoljeća. Bivši ateist objasnio je za The Christian Post kako je posegnuo za Bogom kada je “bio vraški sklon uništenju. Anthony je trijezan preko 45 godina i to duguje Božjoj milosti.

Danny Trejo Glumac je nedavno pripisao zasluge Božjoj milosti što ga je održao trijeznim tijekom posljednjih 55 godina. Zvijezda filma Desperado rado je podijelila ovu važnu prekretnicu na društvenim mrežama kako bi inspirirala druge na njihovom vlastitom putu prema životu bez ovisnosti.

Shia LaBeouf Glumac koji je utjelovio Padre Pija otvoreno je govorio o tome kako je njegova zlouporaba alkohola dovela do mnogih borbi u njegovom životu. Otišao je na rehabilitaciju 2021. kako bi riješio svoje probleme, pokušao se izliječiti i boriti se sa štetom koju je nanio drugima svojim zlostavljačkim ponašanjem. Zahvaljujući vremenu koje je proveo baveći se svojom prošlošću i igrajući ulogu talijanskog sveca, LaBeouf je otkrio radosti katoličke vjere.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er