HERCEGOVINAVIJESTI

Zvijer s istoka’ stigla u Hercegovinu pada slab snijeg…

‘Zvijer s istoka’, ledena frontra koja je stigla iz Rusije u Europu kod nas nije tako divlja, ali pokazuje zube. Meteorolozi iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda za danas su najavili pretežno oblačno vrijeme. Snijeg se prognozira uglavnom na području Hercegovine i jugozapada Bosne, rjeđe u središnjim i istočnim područjima.

Oborine nisu obilne, ali su počele od samoga jutra. Postupno smanjenje naoblake od poslijepodnevnih sati prema kraju dana. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu zemlje do 0 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između -6 i -1°C, na jugu zemlje do 2 stupnja. U nedjelju će u Bosni veći dio dana biti pretežno oblačno. Povremeno može padati slab snijeg. Smanjenje naoblake u večernjim satima. U Hercegovini pretežno sunčano.

Više oblaka na sjeveru Hercegovine.   Puhat će vjetar većinom umjerene jačine sjevernog smjera u Bosni. Očekuje se jak vjetar u Hercegovini i jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura zraka većinom između -12 i -6, na krajnjem jugu zemlje do -1 stupanj. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između -5 i 0, na jugu zemlje od 2 do 5 stupnjeva. U ponedjeljak u Bosni i Hercegovini prevladavat će pretežno sunčano vrijeme. Novo naoblačenje u noći na utorak.

www.medjugorje-news.com/vecernji.ba

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er