BIJAKOVIĆIGLAZBAOSTALOVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

(VIDEO) Bijakovčanke Sestre Ramljak dobile svoju vlastitu emisiju na …

Sestre Ramljak, glazbenice iz Bijakovića dobile su svoju vlastiti emisiju na Maria Vision Međugorje koja će se emitirati svakog ponedjeljka u 16 sati. Njihove emisije sadržavati će razne priče o glazbi, pružati će besplatne instrukcije za sviranje glazbenih instrumenata.

Sestre u svojoj obitelji imaju glazbenu podlogu: glazbeni talent naslijedile su od oca Zdenka koji svira bubnjeve.

Darija je mlađa sestra koja iza sebe nema formalno glazbeno obrazovanje, a Anna Maria je završila samo tri godine osnovne glazbene škole, a u osmom je razredu počela samostalno učiti gitaru. Kasnije se pridružila i Darija, a otac Zdenko je svojim kćerima kupio violinu, bas-gitaru, usnu harmoniku i tamburice. Budući da su samouke glazbenice, za potrebe nastupa na Supertalentu, djevojke su pohađale satove pjevanja.

Djevojke često nastupaju kao duo Sestre Ramljak, no isto tako nastupale su i sa svojim ocem kao bend pod nazivom TNT. Iza sebe imaju mnogo nastupa, često u crkvi, ali i na koncertima, zabavama i crkvenim vjenčanjima.

Vezani članci

Iako uživaju u izvođenju duhovne glazbe, vole pjevati pjesme i svjetovnog karaktera uz obaveznu obradu po vlastitom nahođenju.

Gostovale su u emisiji Maria Vision Međugorje. A kako je to izgledalo pogledajte u videu.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er