MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Nevjerojatno svjedočanstvo Oscarom nagrađene glumice u Međugorju: “Svjedočila sam čudu i Međugorje je svemu dalo smisao”

Zapanjujućem popisu diplomata, kardinala, biskupa, poslovnih ljudi, plemića, pjevača, književnika, političara, glumaca, sportaša i raznih drugih slavnih osoba koje su posjetile Međugorje, možemo dodati i legendarnu holivudsku glumicu Lorettu Young, koja je umrla 2000. godine. Loretta Young bila je poznata u zlatno doba hollywoodske kinematografije, zajedno s glumcima kao što su Clark Gable, Spencer Tracy, Cary Grant, David Niven, Douglas Fairbanks Jr., William Holden i James Cagney.

Osvojila je Oscara za najbolju glumicu 1947. za izvedbu u filmu “Ženska sudbina”. Također je osvojila tri Emmyja za svoj poznati televizijski program “The Loretta Young Show”, koji se emitirao 8 sezona. Prije smrti, Loretta je ispričala priču o svom hodočašću u Međugorje u knjizi Joan Wester Anderson, nepoznate glumičine priče, objavljenoj u knjizi “Zauvijek mlada”.

Loretta je ispričala neka nadnaravna iskustva koja su joj se dogodila u Međugorju. Ta su iskustva bila toliko snažna da je kasnije Loretta počela svakodnevno moliti 15 desetaka krunice, kao i postiti srijedom i petkom. “Međugorje je dalo smisao svemu čemu sam se uvijek nadala i molila”, rekla je holivudska zvijezda. “Posjetila sam nekoliko svetišta, ali nema mjesta koje me se ovako dojmilo.”

Glumica je bila u Međugorju 1988. godine, dok je kupovala Gospin kip, iznenada je čula ženu koja je vrištala gledajući u sunce. Loretta je također gledala u sunce kad je vatreni disk počeo rasti. Glumica je vidjela pulsirajuću zlatnu kuglu koja je izrasla i promijenila se iz crvene, zelene i bijele. “Tada se u središtu pojavila slika”, kaže glumica.

Međugorje je svemu dalo smisao

Sljedećeg dana Loretta je naletjela na stepenicu ispred crkve sv. Jakova u Međugorju i teško uganula gležanj. Bila je s nekoliko suputnika, uključujući sina. Svi su shvatili da je to bilo teško uganuće. Kad su glumici bolovi postali neizdrživi, ​​indijska redovnica, došavši niotkuda, rekla im je da je liječnica i pokušala je izliječiti. Tako ih je časna sestra ostavila na trenutak, kaže Loretta, “vratila se i donijela nešto poput blata i zavoja. Poprskali su mi stopalo blatom i zamotali ga u zavoje govoreći mi da ih ne smijem skinuti.

“Tada je časna sestra nestala, nikad je više nisu vidjeli. Ali, čudom je bol nestala i Loretta je uspjela završiti svoje hodočašće. Kad se vratila kući, posjetila je svog liječnika koji joj je rekao da nije riječ samo o uganuću, već je Loretta imala šest slomljenih kostiju u stopalu. Kad su liječnici uklonili zavoje, odjednom je stopalo naglo nateklo. Blatnjavi zavoji su joj cijelo vrijeme hodočašća držali stopalo bez boli tako da je Loretta mogla završiti svoje hodočašće Gospi u Međugorje !

međugorje

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er