CRKVAVJERA I DUHOVNOST

SNAŽNA PORUKA (FOTO) Priča iza ovog križa u Španjolskoj je čudesna! Čula se buka i glas koji je rekao…

Priča iza ovog križa u Španjolskoj je čudesna! U crkvi unutar samostana Santa Ana i San Jose u Córdobi u Španjolskoj nalazi se drevni križ. To je slika križa koja pokazuje Isusa razapetog koji desnom rukom visi s križa prema dolje.


Priča iza tog neobičnog prizora ide ovako.

Jednog dana grešnik se ispovijedao svećeniku pod ovim križem. Kada je grešnik ispovijedio vrlo težak zločin, taj svećenik je djelovao vrlo strogo.
Nedugo zatim, ta osoba je opet pala i nakon što je ispovijedao svoje grijehe, svećenik je zaprijetio: ‘Ovo je posljednji put da sam ti oprostio ‘.
Prošlo je mnogo mjeseci i taj grešnik je kleknuo pred noge svećenika pod križem i opet molio oprost. Ali tom prilikom svećenik je bio jasan i rekao: ‘Ne igraj se s Bogom, molim te. Ne mogu ti dopustiti da nastaviš griješiti’, kaže priča.

Ali čudo, kada je svećenik odbacio grešnika, iznenada se čula buka s križa. Isusova desna ruka otkinula se i položila u ovaj položaj pored tog čovjeka, i čule su se sljedeće riječi: ‘Ja sam taj koji krv prolijeva ovoj osobi, a ne ti’.

Od tada Isusova desna ruka ostaje u tom položaju, jer poziva svakog čovjeka (grešnika) da zatraži i primi Njegov oprost.


www.medjugorje-news.com/

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er