MEĐUGORJE

OVAJ VIDEO GOVORI SVE Neobični krici za vrijeme ukazanja Gospe u Međugorju nepobitni su dokaz Njezine prisutnosti…

OVAJ VIDEO GOVORI SVE Neobični krici za vrijeme ukazanja Gospe u Međugorju nepobitni su dokaz Njezine prisutnosti… Sotona mrzi Blaženu Djevicu Mariju, a evo i dokaza….

Svakog drugog u mjesecu ( do 2020.) Blažena Djevica Marija ukazivala se u Međugorju vidjelici Mirjani i ostavljala poruku za svijet. Ulaskom u 2017. godinu, točnije 2. siječnja Blažena Djevica Marija opet se ukazala, međutim ovo ukazanje obilježilo je i nešto uznemirujuće, a opet čudesno. Naime, video s ukazanja prikazuje vidjelicu Mirjanu koja u trenu ukazanja kao da odlazi s ovog svijeta u susret s Marijom.

To je vidljivo na njezinu licu. Oko vidjelice stoje ljudi u tišini i mole. Nakon gotovo dvije minute i pedeset sekundi čuju se zastrašujući, sotonski krici koji dopiru iz blizine na stranom jziku. Čuje se osoba koja grčevito viče: ‘odlazi, odlazi’,no ono što je na snimci čudesno je činjenica da vidjelica na krikove nije ni trepnula, nije ih niti primijetila za razliku od šokiranog okupljenog mnoštva koje je na krike reagiralo još jačom molitvom i suzama, jer su krici uistinu bili zastrasujući.

-Na ovom jutrošnjem videu, snimljenom tijekom Gospinog ukazanja Mirjani, dogodio se jedan od najautentičnijih dokaza da je Gospa sa nama i da se vidioci tijekom ukazanja nalaze u nekom drugom svijetu!
Naime na videu, kod 02:51, jedna je gospođa, koja je opsjednuta i koja se nalazila svega 2 metra od Mirjane, počela vrištati, urlati, psovati, gurati i udarati sve oko sebe svo vrijeme dok su se čuli krici.
Svi su se okrenuli prema njoj, smirivali je, molili nad njom, a Mirjana nije niti trepnula okom, niti se pomakla, niti primijetila to, jer je naravno bila sa našom Nebeskom Majkom!- piše u opisu videa koji obilazi Hrvatsku kao dokaz prisutnosti svetog u Međugorju.

Poruka na koju je vrištao – morate biti maleni

Činjenica da zlo ispušta nevjerojatne krike na samo spomen Blažene Djevice Marije otprije je poznata. Naime, mnogi egzorcisti spominju kako sotona Mariju mrzi na drugačiji način od bilo koga, a mrzi jer je Žena koja je na početku svijeta još u Edenskom vrtu obilježena kao ona koja će zmiji satrti glavu. Također, đavao Mariju mrzi jer je upravo ona ta koja je prva rekla DA Evanđelju i spasenju svijeta.

Mrzi ju jer je nositelj novog života u Isusu Kristu i jer je preko njezinog DA izvršena konačna pobjeda Krista nad zlom zapisana na početku svijeta. Zbog toga vam donosimo Marijinu poruku vama – poruku koja izazvala zastrašujuće krike zla da vas utješi u ovim vremenima tame i znajte: Samo jedna Zdravo Marija jača je od bilo kojeg egzorcizma (fra Gary Thomas – egzorcist).

Poruka Gospe 2. siječnja 2017.

Draga djeco, moj Sin je bio izvor ljubavi i svjetla kada je na Zemlji govorio svijetu svih svjetova!
Apostoli moji slijedite Njegova svjetla, to nije lako, morate biti maleni.
Morate se učiniti manjima od drugih, uz pomoć vjere ispuniti se Njegovom ljubavlju.
Niti jedan čovjek na zemlji bez vjere ne može doživjeti čudesno iskustvo, ja sam s vama.

Očitujem vam se ovim dolascima, ovim riječima, želim vam svjedočiti moju ljubav i majčinsku brigu.
Djeco moja, nemojte gubiti vrijeme postavljajući pitanja na koja nikad ne dobivate odgovor.
Na kraju vašeg zemaljskog puta Nebeski Otac će vam ih dati. Uvijek znajte Bog sve zna, Bog vidi, Bog ljubi.
Moj premili Sin zasvjetljuje živote, raspršuje tamu, a moja majčinska ljubav koja me nosi vama je neizreciva, tajanstvena ali stvarna.
Ja izričem svoje osjećaje prema vama, ljubav, razumijevanje i majčinsku naklonjenost.
Od vas, apostoli moji, tražim vaše ruže molitve koje trebaju biti djela ljubavi.
To su mome majčinskome srcu najmilije molitve.
Njih prinosim svome Sinu rođenom radi vas.

On vas gleda i čuje. Mi smo vam uvijek blizu, to je ljubav koja zove, spaja, obraća, hrabri i ispunjava, zato apostoli moji, uvijek ljubite jedni druge, a nadasve ljubite moga Sina.
To je jedini put k spasenju k vječnom životu.
To je moja najmilija molitva koja najljepšim mirisom ruža ispunjava moje srce.
Molite, uvijek molite za svoje pastire, da imaju snage biti svijetlo moga Sina.
Hvala vam!

Video Medjugorje-info.com

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er