MOLITVE

Snažna molitva za oslobođenje od straha

Strah je sredstvo koje đavao koristi protiv nas kako bi nas učinio jadnima i uništio naše živote. Počinje kao misao, a zatim stvara emocije koje mogu vladati nama. Često postaje snažan, intenzivan osjećaj straha koji nas pokušava pokrenuti na bezumnu radnju ili nas pokušava spriječiti da učinimo nešto što bi bilo dobro za nas.

“Zlo predosjećanje” je strah da će se nešto loše dogoditi, iako se ništa još nije ni dogodilo. On je vrlo čest kod mnogih. Umjesto da dopustite da preuzme kontrolu nad vašim životom, možete otvorena srca doći svom nebeskom Ocu i moliti Ga za oslobođenje. On je na vašoj strani. Tko može biti protiv vas?

Molitva za oslobođenje od straha namijenjena je svima koje napadi straha žele zarobiti i spriječiti da u vjeri idu kroz život.

Svatko ponekad osjeća strah. Postoje veliki strahovi kojih smo vrlo svjesni i mali kojih možda nismo ni svjesni da ih imamo.

Vrlo je važno shvatiti što je strah i kako djeluje protiv nas, jer ako to ne učinimo može nas spriječiti u mnogočemu, što znači da nećemo ispuniti svoju svrhu u životu.

Molitva za oslobođenje od straha

Dragi Bože, moćni Kralju i Spasitelju, dolazim u Tvoju prisutnost i otvaram svoje srce. Priznajem Ti da mi strah neprestano prožima misli. Želi me obmanuti i kontrolirati moje emocije i moje postupke.

Zato Te molim da mi daruješ mir. Neka ovaj strah nestane. Smiri moje misli i emocije i otvori moje srce Tvome miru. Pomozi mi da ne živim u strahu. Otkloni svu tjeskobu koja me muči. Ti si stijena moga života, moja tvrđava i moja snaga kada sam slab.

Pomozi da Ti vjerujem u svakoj situaciji, znajući da držiš budućnost i da sve radiš zajedno za moje dobro.

S Tobom sam jak i zlo mi ne može nauditi. Preuzmi kontrolu, usmjeri moje misli i moje postupke. Pomozi da se odmorim u Tebi i vjerujem Ti dok idem kroz ovaj slomljeni svijet. U Isusovo ime, amen! 

www.medjugorje-news.com

Izvor
rastimo u gospodinu

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er