MOLITVE

Snažna molitva sv. Pelegrinu za oboljele od raka i teških bolesti

Zbog širenja gangrene Pelegrinu je bila zakazana amputacija desne noge. Noć prije operacije svetac je proveo u molitvi u kojoj mu se ukazao Isus i dotaknuo bolesno područje. Sljedećeg jutra Pelegrin je bio izliječen.

Častimo te, sveti Pelegrine, kao moćnog čudotvorca, zbog čudesa postignutih tvojim zagovorom za osobe koje su se utjecale tvojim snažnim molitvama. Mnogo ste godina bolovali od iste kancerogene bolesti od koje sada pate tisuće. Kad ljudska snaga nije mogla učiniti više, bili ste pomilovani vizijom Isusa kako se naginje sa svog križa i dodiruje vas i liječi vas.

Uzdajući se u Vaše suosjećanje i spremnost na pomoć, molimo Vašu molitvenu potporu za našu bolesnu rodbinu i prijatelje.

[Ovdje zastanite i tiho se prisjetite imena bolesnih osoba za koje molite.]

Neka milostivi blagoslov Svemogućega Boga, Oca i Sina i Duha Svetoga, siđe na svu našu bolesnu rodbinu i prijatelje. Neka se to postigne potpunim izlječenjem koje oni žele i za koje molimo.

Vezani članci

Zagovaraj sve nas, sveti Pelegrine, da budemo iskreno zahvalni za svako ozdravljenje, svaku milost i milost od Gospodina Boga, koji se uvijek slavi u svojim svecima. Amen.

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er