MOLITVE

Snažna molitva sv. Moniki: Pomozi mom djetetu da se vrati Kristu!

Snažna molitva sv. Moniki: Pomozi mom djetetu da se vrati Kristu!

U ime Oca i Sina i Svetoga Duha,

Pod teretom svog srca obraćam se tebi, draga sveta Monika i tražim tvoju pomoć i zagovor. Sa svog mjesta na nebu, molim te da me zagovaraš pred Prijestoljem Svetoga, radi mog djeteta, [ime], koje je odlutalo od vjere.

Znam, draga sveta Monika, da naša djeca ne pripadaju nama, nego Bogu, i da Bog često dopušta ovo lutanje kao dio nečijeg putovanja prema Njemu. Tvoj sin, Augustin, također je lutao; na kraju je pronašao vjeru, i povjerovao, i u tom uvjerenju postao pravi učitelj. Pomozi mi, stoga, da imam strpljenja i vjerujem da sve stvari – čak i ovo razočaravajuće odmicanje od vjere – u konačnici rade u Njegove vlastite dobre svrhe.

Vezani članci

Za dobrobit duše moga djeteta, molim se za razumijevanje i povjerenje u ovo. Sveta Monika, molim te, nauči me ustrajati u vjernoj molitvi kao što si ti učinila za svoga sina. Nadahni me da se ponašam na načine koji neće još više udaljiti moje dijete od Krista, već samo nježno privući [Ime] prema njegovom čudesnom svjetlu.

Molim te, nauči me što znaš o ovoj bolnoj tajni odvajanja, i kako se to pomiruje u usmjeravanju naše djece prema nebu. O sveta Monika, ljubiteljice Krista i Njegove Crkve, moli za mene i za moje dijete [ime] da steknemo nebo, pridružujem se vama, tamo, u stalnoj hvali Bogu, Amen.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er