HRVATSKAVIJESTI

PUCNJAVA NA MARKOVU TRGU:Kod zgrade hrvatske Vlade upucan policajac, napadač se ubio

Na Markovu trgu u Zagrebu upucan je policajac, javlja N1. Prevezen je u bolnicu. Prilaze Vladi čuvaju policajci u pancirkama.

Ranjenog policajca oko 8.20 sati Hitna pomoć odvela je u bolnicu. Komunicirao je s liječnicima iz Hitne pomoći.  Jedan svjedok rekao je da je čuo pucnjeve i izašao vidjeti što se događa, kad je ugledao policajca kako leži. “Ovoga nije ni u ratu bilo”, rekao je. “Policijski službenici su na adresi Jabukovac pronašli osobu koja odgovara opisu počinitelja. Osoba je počinila samoubojstvo. Utvrđuju se sve okolnosti događaja”, priopćila je policija.

Ozlijeđeni 31-godišnji policijski službenik je podvrgnut operativnom zahvatu. Policajcu upucanom na Markovu trgu je završena dijagnostika u KBC Sestre milosrdnice i, s obzirom na to da je na njega rafalno pucano, dobro je prošao. Dobio je prostrijelne rane lijeve nadlaktice i podlaktice s prijelomom kosti i ozlijedom jedne arterije,  lijevo lumbalno bez unutarnjih ozljeda te ustrijelnu radnu desno glutealno, gdje mu je i ostao metak u tijelu. Nema velikih ozljeda krvnih žila, osim ove na ruci, što će se, međutim, riješiti. Upravo je u operacijskoj sali, kazao je ravnatelj KBC-a Mario Zovak oko 10 sati. 

Hrvatski premijer Andrej Plenković u trenutku pucnjave nije bio u Vladi. Poslije je stigao u Basnske dvore kao i brojni drugi ministri.

www.medjugorje-news.com/vecernji.ba

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er