CRKVAVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

Pater Ike Mandurić – Molitvena mreža Hrvata svega svijeta

Ove subote krunica se nastavlja sa dvanaestom po redu, a p. Ike odlučio je napraviti korak naprijed. S obzirom na značajan odaziv na molitvu krunice, p. Ike će danas stvoriti molitvenu mrežu Hrvata svega svijeta.

– Cilj ove mreže je stvoriti uvjete za što sveprisutniju i što sveumreženiju molitvu Hrvata diljem svijeta, kako bismo još ujedinjenije, ustrajnije i sve angažiranije molili za našu Domovinu i sve potrebe našega naroda – najavio je p. Ike na društvenim mrežama.

O samom programu, ustroju i načinu funkcioniranja Molitvene mreže obavještavat će narednih dana.

A Pater Ike preko društvenih mreža je poručio:

PRVI PUT NAJAVLJUJEMO!Dragi svijete! Osnivamo Molitvenu mrežu Hrvata svega svijeta!!!To ćemo učiniti ove subote, za vrijeme Istovremene krunice Hrvata svega svijeta, nakon čega ćemo joj svi moći pristupiti.Cilj ove mreže je stvoriti uvjete za što sveprisutniju i što sveumreženiju molitvu Hrvata diljem svijeta, kako bismo još ujedinjenije, ustrajnije i sve angažiranije molili za našu Domovinu i sve potrebe našega naroda.Ovosubotnju krunicu će predmoliti svi dosadašnji predmolitelji koji budu mogli i tim koji je koordinirao ovom krunicom svo ovo vrijeme.Otvorimo svoja srca Božjoj ljubavi. Oraspoložimo se za sve milosti koje Bog pripravlja.O programu, ustroju i načinu funkcioniranja Molitvene mreže obavještavat ćemo vas ovih dana.Vidimo se ove subote! Volimo vas!Razglasite!

Lajkajte i dijelite

SUBOTA U 14.00

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er