MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Molitva Majke Terezije: ‘Ovako Isus silazi u tvoje srce’

05. rujna 1997. godine umrla je sveta Majka Terezije. Život je provela služeći siromašnima, bolesnima, siročadi i onima koje je svijet zaboravio i odbacio. Dobitnica je Nobelove nagrade za mir. Inspirirala je inspirira svojom bezuvjetnom ljubavi u Kristu milijune ljudi, nevažno jesu li katolici ili su neke druge vjere.

Uspjela je kroz čistu neokaljanu ljubav prema odbačenima ujediniti svijet u toj ljubavi male i velike, slavne i neslavne, siromašne i bogate. S Kristom u srcu, s nevjerojatnom poniznosti činila je čudo u svijetu. Imala je mudrost Duha Božjeg koja odudara od svega što svijet nudi i čini. Znala je da je upravo molitva sredstvo preko kojeg Isus silazi u naša srca. Ostavila nam je ovu molitvu i rekla da je upravo to molitva preko koje možemo primiti Isusa u svoje srce, svaki dan:

Molitva Majke Terezije:

“Dragi Isuse, vjerujem da si Ti Sin Božji i moj Spasitelj. Potrebna mi je Tvoja ljubav, da me očisti od mojih grijeha i nedjela. Potrebno mi je Tvoje svjetlo da odagna moju tamu. Potreban mi je Tvoj mir da ispuni i zadovolji moje srce. Otvori vrata svoga srca i molim Te da uđeš u moj život i udijeliš mi dar vječnoga života. Amen.”

www.medjugorje-news.com

Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er