CRKVAOSTALOVJERA I DUHOVNOSTZANIMLJIVOSTI

Isusov glas se začuo za vrijeme podizanja hostije…!? VIDEO

Isusov glas se začuo za vrijeme podizanja hostije…!? Battery Park, New York, 11. rujna 1999.: Tijekom euharistijskog slavlja, otac Gerard (u sredini) tijekom Uzvišenja Tijela Kristova, nakon što je rekao….. “Ovo je moje tijelo….. ovo je moje tijelo” počinje se lagano tresti i njegov glas se mijenja…. To je Isus Krist koji govori iz usta svećenika i izgovara…. “koje će se za vas predati”…

Očito to nije glas starog svećenika, to je Mlad, Divan, Božanski glas….. To je glas našeg Gospodina Isusa…..Za vrijeme svete mise župnik kada je čuo glas Isusov počeo se tresti jer je imao ozbiljan glas. Dana 11. rujna 1999., na misi održanoj u Battery Parku u New Yorku, za vrijeme preobrazbe euharistije uživo se čula preobrazba u glasu i mnogi smatraju da čuju pravi Isusov glas.

Video zapis je svakako fascinantan kao i ovaj događaj. Proslavu Marijindana tog povijesnog dana organizirala je Vojska bezgrešne za spas duša. Filipinska skupina pod nazivom “Maria” zajedno s drugim marijanskim molitvenim zajednicama.

Prigoda je trajala cijeli dan, a potom je navečer održana sveta misa u kojoj su Sjedinjene Američke Države i cijeli svijet prineseni dvama Presvetim Srcima Isusovu i Marijinu. Na misi koju je predslavio otac Gerard McGinnity i nekoliko drugih svećenika, stavljena je zaštita Gospe svih naroda u Amsterdamu za mir u svijetu i za cijelo čovječanstvo.

Vezani članci

Kada otac Gerard svojim glasom recitira riječi preobraženja pred mnoštvom, možete vidjeti kako mu se ruke počinju tresti i njegov se glas pretvara u neki drugi (Isusov glas?). Zatim kad podigne kalež, cijelo mu se tijelo počne tresti i glas mu se ponovno promijeni.

SAMI SE UVJERITE U I POGLEDAJTE VIDEO

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er