SVJEDOČANSTVA

Influencerica šokirala sve zbog stava o abortusu: “Čuvši njegovo malo srce shvatila sam da to nije za mene”

Ovako vrlo mlada uspješna influencerica javno govori o razlozima svog izbora koji se kosi s nažalost rasprostranjenim mentalitetom među mladima.

Osamnaestogodišnja Tiktokerica Sofia Crisafulli napravila je najljepši izbor po svoga izboru srca: u dugoj objavi na Instagramu odlučila je dopustiti svojim obožavateljima, kojih samo na Instagramu ima 620 tisuća, da sudjeluju u onom što definira kao prekrasan trenutak u svom životu.

“Nakon 10 dana, nakon prvog ultrazvuka, čuvši kako njegovo srce kuca u mom trbuhu, shvatila sam da abortus nije nešto za mene” Riječi su to mlade majke fascinirane i ne uplašene životom koji je rastao u njoj .

Odlučuje o tome razgovarati s majkom, znajući da u njoj ima saveznika, a ne „neprijatelja“, prijevaru u koju često upadaju mnogi mladi: „Idem protiv bilo čijih ideala ili mišljenja, odlučim joj reći, znajući da će u majci pronaći podršku kao i uvijek, tako je i bilo”, priznaje.

“Moraš pobaciti”, “Bit ćeš sama”, “Ne možeš preuzeti tu odgovornost”… To su riječi u nekim komentarima. Komentari koji govore o sve raširenijem misaonom stavu protiv prihvaćanja života koji se rađa. Nadalje, podaci su alarmantni: svakim danom sve više žena odlučuje prekinuti trudnoću (u svijetu se svake godine izvrši više od 44 milijuna pobačaja, još oko 20 milijuna na nesigurne metode i 80 tisuća godišnje samo u Italiji).

“Nisu bili laki mjeseci za mene, ima onih koji su otišli i onih koji su ostali, onih koji su me odlučili podržati i onih koji nisu, proživjela sam trenutke pune tjeskobe, strahova, sumnji i neizvjesnosti.”

Radost i entuzijazam zbog dolaska novog života preveliki su da bi bili ugušeni vanjskim ili unutarnjim pritiscima. Život, kad stigne, rasprši tamu, a ako ga se dočeka s radošću daje novu snagu: “Pokušat ću iz toga izaći što je moguće bolje, nadam se da ću biti majka kakvu ovo dijete zaslužuje, da će biti biti ponosno na mene i nadati se da neću puno pogriješiti”, nastavlja Crisafulli.

Ne skriva strahove, i nastavlja: “Znam da ću i to uspjeti prebroditi i da će mi ovo biti najljepše iskustvo u životu.”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er