SVIJETVIJESTI

Greta Thumberg – projekt ili aktivistica

Ikona biznisa globalnog zatopljenja koja unatoč činjenici da je oboljela od Aspergerovog sindroma i da joj zbog nemogućnosti shvaćanja ljudskih emocija otac i plaćeni indijski PR pišu postove i govorena u njeno ime varajući pri tome milijune ljudi koji je prate.


Zašto se Gretin otac predstavlja da je vlastita kćer i zašto plaćenik iz Indije također objavljuje pod Gretinim imenom? Odgovor je jednostavan Greta je biznis, Greta je iskorištavanje bolesnog djeteta, a iza nje stoje najveći lovaši svijeta poput Billa Gatesa i Sorosa.


Ups, skoro smo zaboravili, da je famozni Times, Gretu proglasio osobom godine, a o pameti i ukusu izbora Timeovih urednika i vlasnika nećemo niti govoriti jer su netom prije početka Drugog svjetskog rata Adolfa Hitlera proglasili osobom godine zbog njegove “vizije mira u svijetu”.


Greta nije trebala postati osoba godine, no politika je kurva, a oni koji imaju novca preko glave iskorištavaju djecu bez obzira jesu li u pitanju djeca koja rade kao robovi u kongoleškom rudniku kobalta ili je u pitanju bolesno dijete iz Švedske koje ponavlja riječi poput papagaja što god joj narede očevi nalogodavci.

Studija Oxfama nam je otkrila kako 1% BOGATUNA posjeduje DVAPUT više novca od 90% svjetske populacije, u tome grmu leži zec.

autor: Ivan Remeta

Prikaži više

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er