ZANIMLJIVOSTI

Evo kako je katolički Instagram Influencer dobio besplatno hodočašće u Međugorje

Tijekom 10. nacionalnog euharistijskog kongresa, John Donahue je zamijenio spajalicu i završio s besplatno hodočašćem u Međugorje.

Je li spajalica vrijedna besplatnog hodočašća u Međugorje? Ne, ali ako ste ga dovoljno puta mijenjali, možda biste mogli dobiti jedno. Tijekom 10. Nacionalnog euharistijskog kongresa, John Donahue, osnivač Truth Chartinga, katoličke službe koja ističe uzbudljiva i avanturistička kretanja u Crkvi, učinio je upravo to. U seriji od šest Instagram rola, Donahue je dokumentirao svoje trgovanje tijekom Nacionalnog euharistijskog kongresa i prikupio preko 1,6 milijuna pregleda.

Nakon pokušaja izazova poput molitve za biskupe države s najviše točke u toj državi i pokušaja rušenja svjetskog rekorda za najveći broj “dapova” (kombinacija daj pet i rukovanja) u jednom tjednu dok je prisustvovao FOCUS Catholic konferenciji Seek24, Donahue je dokazao da nije sramežljiv u pokušajima internetskih izazova. Koncept trgovanja nečim malim poput spajalice dok se ne dobije mnogo veći predmet popularizirao je čovjek po imenu Kyle MacDonald koji je započeo sa spajalicom, a završio s kućom.

Kad se pokuša na Nacionalnom euharistijskom kongresu, za samo pet dana spajalica bi mogla postati besplatno hodočašće u Međugorje.

Ali kako je Donahue završio s hodočašćem u Europu koje je vrijedilo više od 1500 dolara?

U srijedu je stigao u Indianapolis sa samo dva pravila: (1) nema trgovanja sakramentalima (2) nema trgovanja novcem

Odmah prvog dana, dok je oko vrata nosio natpis na kojem je pisalo: “Želiš se mijenjati? Početni predmet: spajalica,” zaustavio ga je čovjek koji je zamijenio trzalicu za gitaru. Trzalica za gitaru zamijenjena je za otvarač za limenke prije kraja prvog dana.

Drugog dana, otvarač za limenke s bojom zamijenjen je za prijenosni punjač. Donahue je zatim nevoljko zamijenio bilježnicu, ali se ipak oporavio od pada vrijednosti kada je netko zamijenio bilježnicu za katoličku bojanku koju je sama izradila. Bojanka se mijenjala za komad sira, koji je zamijenjen za šešir. Do kraja drugog dana, Donahue je prihvatio ponudu da zamijeni šešir za Bluetooth zvučnik.

Na početku trećeg dana, Donahue je sumnjao da će pronaći nekoga tko će s njim zamijeniti nešto jednake ili veće vrijednosti sve dok izlagač Exodus 90 nije zamijenio Exodus 90 dres za govornika. Biskup Barron tada se potpisao na dres.

Četvrtog dana, Donahue je priznao da bi nerado išta mijenjao za dres, no na kraju je naišao na ponudu preveliku da bi je propustio. Tada je napravio zamjenu za besplatno hodočašće u Međugorje.

Dok je Donahue napuštao Indianapolis na kraju Kongresa, podsjetio se kako Bog može učiniti velike stvari s onim što mi imamo. “Kada Bogu date samo ono što imate, on može raditi s tim, i on to može eksponencijalno umnožiti,” rekao je Donahue.

Naposljetku, otišao je s Nacionalnog euharistijskog kongresa ne samo s besplatnim putovanjem u Međugorje, već i s novim nadahnućem o tome kako Bog djeluje u našim životima.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er