VJERA I DUHOVNOST

Egzorcist otkriva: Žalosna Gospa će otkriti tajne, obratiti okorjela srca ako je pitate

U jednosatnom govoru o Žalosnoj Gospi, poznati katolički egzorcist otac Chad Ripperger iz nadbiskupije Denvera, Kolorado, objašnjava nevjerojatnu snagu pobožnosti Sedam Marijinih žalosti.

On objašnjava koliko je pobožnost Sedam žalosti moćna u otkrivanju tajni, pomaganju u prevladavanju grešnih navika i obraćenju otvrdlih srca grešnika. Gospina moć u otkrivanju tajni

“Prva je tuga proročanstvo Šimunovo. Čitamo u Svetom pismu (Luka 2,34): ‘Šimun ih blagoslovi i reče Mariji, majci njegovoj: »Ovaj je evo postavljen na propast i uzdignuće mnogima u Izraelu i za znak osporavan –  a i tebi će samoj mač probosti dušu – da se razotkriju namisli mnogih srdaca!’, počinje otac Ripperger. “Naš Gospodin otkriva da je Gospa ta kojoj se treba obratiti po tajno znanje”, objašnjava egzorcist. “‘Tvoja će duša biti probodena tako da će se misli mnogih razotkriti.’ “Ono što Gospodin objavljuje Šimunu je da ako je nešto skriveno što trebaš znati, idi k njoj posebno pod naslovom Gospe Žalosne i ona će ti to otkriti. “

Zasigurno će vam pomoći. Ja to stalno radim. Ne činite to da biste saznali što naš susjed radi. Ali ako imate sina ili kćer i zabrinuti ste za njih i mislite da tu nešto nije u redu, možete pitati: ‘S čim imamo posla?’ “Ili čak u vlastitom životu. Vrlo je korisno moliti Gospu Žalosnu da otkrijete vlastite nedostatke, jer mnogo puta prevladavajući nedostatak nije onaj koji se najviše vidi.” Gospina moć u obraćenju srca “‘Uspon mnogih.’ Gospa je ta kojoj se treba obratiti za obraćenje članova obitelji blokiranjem demona“, nastavlja o. Ripperger. “Kada pokušavate navesti nekoga da se obrati ili pokušavate započeti živjeti boljim životom, postoje dvije strane. Postoji pozitivno i negativno.

“Negativna strana je da demone morate maknuti iz njihovih života kako ne bi blokirali djelovanje milosti i utjecali na pojedinca. Također morate moliti za milost da počnu voditi moralan život. Ali Gospa pod naslovom Gospa Žalosna je ona kojoj se treba obratiti za takve milosti.”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er