MEĐUGORJESVJEDOČANSTVA

Čudo u Međugorju: Za liječnike je njegov život bio gotov, ali veliko čudo se događa

Nesreća mu u potpunosti mijenja život, Matteo završava u komi, ali ga Djevica Marija ne ostavlja samog. Molitve njegove obitelji i prijatelja u Međugorju, te rubac ispunjen suzama koje teku prema Uskrslom Kristu.

Matteo, 25 godina, žrtva je vrlo teške prometne nesreće. Vjera, molitva i rubac rezerviran za njega promijenit će mu život. Ali krenimo redom. Matteo završava s poslom u 17:30 9. svibnja 2012. Sjeda u auto i odlazi kući. No, na raskrižju, automobil izlazi sa sporedne ceste i ne zaustavlja se na znaku stop. Udarac je vrlo silovit te biva pogođen u vozačeva vrata i izbačen je van, a pri padu snažno udara glavom o zid. Hitna pomoć odvezla ga je u bolnicu “Umberto I” u Rimu. Matteo više nije disao i nije više bilo pulsa u kratkom razdoblju od 30 sekundi. Zatim drhtanje po cijelom tijelu, Matteo otvara oči, ali od tog trenutka pada u komu. Dijagnoza je vrlo ozbiljna: jedna od hemisfera mozga potpuno je odvojena i nema jamstva za moguće buđenje. A ako i jest, više neće moći hodati niti razumjeti. To je potpuni očaj za svu njegovu obitelj i prijatelje.

Ali njegovi prijatelji ne odustaju i pokušavaju sve, snažni u nadi da će se dogoditi čudo. I tako odlaze na hodočašće u Međugorje gdje povjeravaju svoju srdačnu molitvu Gospi. Zatim dvojica njegovih prijatelja prilaze kipu Uskrslog Krista i s velikom vjerom rupčićem sakupljaju kapljicu koja izlazi iz desnog koljena Isusova kipa. Zatim donose taj rupčić Matteu.

Roditelji su u međuvremenu nastavili ustrajno moliti. Po povratku prijatelji daju mladićevim roditeljima rubac a oni ga polože na Matteovo čelo. Gospa je dočekala i uslišala njihove molitve: Matteo se budi.

To što se dogodilo bilo je i neobjašnjivo. Na njemu više nije bilo nikakvih posljedica nesreće. Za kratko vrijeme, Matteo je nastavio hodati, govoriti, jesti, raditi sve. “U komi sam se vidio projiciran na brodu usred mora, a sunce mi je obasjavalo lice. Nakon buđenja došao sam u Međugorju zahvaliti Kraljici mira što mi je vratila život. Od tada se moja vjera promijenila” – zaključuje Matteo.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er