VJERA I DUHOVNOST

ČUDO Po zagovoru Padre Pija djevojčica rođena bez zjenica progledala!

Zove se Gemma Di Giorgi i djevojka je sicilijanskog podrijetla koja je rođena bez zjenica, ali je u jednom trenutku svog života doživjela nešto senzacionalno. Gemminu sljepoću zapravo je uzrokovala činjenica da je rođena bez zjenica.

U jednom trenutku njezinog života sve se nevjerojatno promijenilo. Naime, imala je samo sedam godina kada je krenula na putovanje u San Giovanni Rotondo, a to je iskustvo zauvijek obilježilo njezin život na način koji je sigurno jedva čekala. Tom je prilikom, naime, djevojčica na u najmanju ruku misteriozan način dobila dar vida. Ali bio je tu još jedan potpuno nevjerojatan detalj. Naime, tijekom tog putovanja Gemma je upoznala Padre Pija u San Giovanni Rotondu. Upravo iz tog razloga Gemmina priča postupno je postajala sve poznatija.

Datum ovog događaja je 20. studenog 1952. godine, a prvi ga je proširio Giornale di Sicilia koji mu je posvetio cijelu stranicu. Opisujući ga rječitim nazivom “čudo Padre Pija”. Činjenica oko koje još pokušavamo istraživati, razumjeti, postavljati pitanja. Međutim, ostaje jedna jedina nedvosmislena činjenica. Nakon susreta s Padre Piom sve se promijenilo Ova je djevojka, nakon što je upoznala Padre Pija, iznenada dobila dar vida. “Gemma je rođena slijepa i odrasla je u maloj seoskoj kući usred tihe boli svojih roditelja. Baka Maria, koja ju je vodila za ruku, pričala joj je o životu koji je za nju bio tako daleko, o oblicima, bojama”, zapisao je tada novinar lokalnog lista.

Kad je njezina baka Maria povela djevojčicu sa sobom na stari vlak, da je otprati izravno u San Giovanni, sve se promijenilo. Tijekom putovanja u San Giovanni Rotondo, Gemma je bez ikakvog razloga rekla svojoj baki da pogleda kroz prozor. Otkrivši nešto što ju je šokiralo. Rekao joj je da vidi more s velikim brodom dima. Nije bilo toliko šokantno ono što je vidjela, jer je to bilo isto što je vidjela i njezina baka. Ali činjenica da je djevojčica nevjerojatno progledala.

Začudo, slučaj nije uzet u razmatranje od strane Vatikana, ali neporeciva svijest i danas postoji. Na što liječnici nisu mogli dati nikakvo objašnjenje. Gemma je svoj vid dobila na dar, unatoč tome što je rođena bez zjenica, na svom putu da upozna sv. Padre Pija.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er