CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Bivši član sotonističke sljedbe upozorio: Šokantno je da većina katolika ovo ne zna!

– Najvažnija stvar koju morate znati je ta da ste s Bogom – Isusom Kristom, uvijek na pravom mjestu, bez obzira koliko teško bilo. Naš Gospodin, Isus Krist začetnik naše Crkve, živi i dalje u Crkvi, osobito u Euharistiji. Naš Bog voli biti s nama i dati nam svoje milosti. S obzirom na ovu izvanrednu ljubav koju možemo primati od Isusa kroz Euharistiju, strašno je ironično da velik broj katolika ne vjeruje u Isusovu prisutnost u Euharistiji, ali zato svaki sotonist to zna – svjedoči danas David Arias, bivši član sotonističke skupine koji je u sotonizmu djelovao sve dok ga nisu pokušali nagovoriti da ubije drugo ljudsko biće. Nakon što je odbio uz tešku muku i progon sekte, sektu je uspio napustiti, a veliki nagon za samoubojstvom koji ga je pratio nakon izlaska iz sekte, spriječio je Bog kroz sakrament svete ispovijedi. Danas svjedoči o velikoj Božjoj ljubavi i otkriva:

– Prije mnogo godina, kada sam bio u sotonizmu, slali smo svoje ljude na kasne mise po posvećene hostije za potrebe svetogrdnih rituala. Čak smo imali svoje redovite župljane koji su se prijavljivali kao izvanredni ministranti koji su nam krali pričest. Bilo je tako cijelo vrijeme. Sotonistima je uništavanje Euharistije jedan od ‘najsvetijih rituala’. Pitate se zašto? Svi sotonisti znaju da je u Euharistiji Bog, živi Bog. S druge strane svaki sotonist će učiniti sve da uvjeri katolika da tamo nema Boga kako bi ga potencijalno katolik ponižavao u sklopu sotonizma. U tome najviše uživaju, kad katolika privuku u ovaj ritual.

Kao katolici, moramo oživjeti našu vjeru u stvarnu prisutnost Isusa u Euharistiji i pokazati djelima da smo ga primili. Mnogi katolici Isusa ne primaju s poštovanjem. A ako želimo primati Isusa s poštovanjem, trebamo tražiti Blaženu Majku koja će nam reći kako to učiniti. Bila je prva koja je primila Isusa, a ona zna bolje od bilo kojeg drugog stvorenja što Isus očekuje od nas. Također, za duhonvu borbu potrebna nam je krunica i ispovijed. Marija ima moć nad zlom odmah do Oca i Sina i Duha Svetoga. – svjedoči Aries, danas.

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er