ZANIMLJIVOSTI

Bezuvjetna ljubav roditelja: Otac na svojim grudima tetovirao kćerin ožiljak od operacije srca

Bezuvjetna ljubav roditelja: Otac na svojim grudima tetovirao kćerin ožiljak od operacije srca Rezultat je bio nevjerojatan, a mala Everly Backe nikada se neće osjećati usamljeno zahvaljujući tatinoj gesti punoj ljubavi.

U kolovozu 2017., mala 3-dnevna Everly “Evie” Backe podvrgnuta je svojoj prvoj operaciji na otvorenom srcu zbog svoje “kritične, složene prirođene srčane mane”, kako je njezina mama Lauren objasnila za People, prenosi Aleteia

Prije nego što je uspjela ugasiti svoju prvu svijeću na rođendanskoj torti, prošla je još dvije operacije. Dok djevojčica danas izgleda zdravo, na prsima joj je ostao veliki ožiljak, posebice ožiljak od “patentnog zatvarača”, kako ga je obitelj nazvala.

I u gesti punoj ljubavi prema svom djetetu, njezin tata Matt odlučio je postati njezin “prijatelj s patentnim zatvaračem” tako što je istetovirao isti ožiljak na vlastitim prsima. Prema riječima njegove supruge, Matt je “iz vedra neba” odlučio tetovirati se prošle godine u čast njihovoj kćeri, a kako se ona ne bi osjećala usamljeno.

Obitelj se odlučila udružiti i dati Mattu poklon bon salonu za tetoviranje kako bi on mogao napraviti tetovažu. Matt je oduševljen rezultatom, objašnjavajući za Good Morning America: “Zaista me veseli što izgledaju isto.”

Lauren je također podijelila reakciju svoje kćeri na tatinu tetovažu: “Moj tata je tetovirao ožiljak poput mog “patentnog zatvarača” da se ne osjećam sama… i on želi biti poseban poput mene.”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er