VIJESTI

Hrvatska katolička župa München prikuplja sredstva za stradale od poplava

Hrvatska katolička župa München poziva sve svoje župljane na pomoć središnjoj Bosni i Hercegovini koju su u petak pogodile razorne poplave i odnijele brojne živote.

Hrvatska katolička župa München poziva sve svoje župljane na pomoć središnjoj Bosni i Hercegovini koju su u petak pogodile razorne poplave i odnijele brojne živote.

“U ovoj ljudskoj nedaći i kao pojedinci, i kao društvo u cjelini, stavljeni smo na kušnju, te se još jednom nalazimo u situaciji kada je najvažnije pružiti podršku, posvjedočiti solidarnost i konkretno pomoći. Stoga, pozivamo sve vjernike naše župe, kao i sve ljude dobre volje, da pomognemo u ovoj zahtjevnoj i teškoj životnoj situaciji. Tako se pridružujemo svima koji su već dosad velikodušno ponudili sebe, svoje smještajne mogućnosti i materijalna dobra na raspolaganje svim nastradalima”, napisali su iz ove hrvatske župe u Njemačkoj, prenosi portal Dijaspora.

Novčana sredstva mogu se uplatiti na broj župnog žiro-računa:

HRVATSKA KATOLIČKA ŽUPA MÜNCHEN
Liga Bank eG, Fil. München
Erzd. München-Fr. w/Kroat.K.Gem. München
DE94 7509 0300 0002 0202 03
BIC: GENODEF1M05

S naznakom za nastradale od Poplave u BiH!

Iz župe ističu kako će u nedjelju, 13. listopada 2024., na svim svetim misama moliti za sve stradale od poplava i sakupljati novčane priloge.

“Za svaku vašu pomoć u ime svih stradalih od poplava unaprijed se od srca zahvaljujemo”, zaključio je fra Petar Klapež, župnik.

kta/dijaspora.hr

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er