SVJEDOČANSTVAVJERA I DUHOVNOST

Čudesno: Žena čudesno ozdravila od malignog tumora dojke rukom Padre Pija

Priča o Antonietti Conenni sastavljena je od vjere, bolesti, patnje i tajanstvenih snova, a posebice čudesne intervencije Padre Pija. Antonietta Conenna žena koja živi u Maschitu, udana je i jako je odana svecu iz Pietrelcine, Padre Piju, koji ju je Božjom milošću učinio čudom nakon teške bolesti.

Snaga vjere i zagovor sveca iz Pietrelcine bili su velika snaga za napredovanje u ljubavi i nadi boljeg života u Kristu Isusu.

Prvi susret s Padre Piom… prošao je loše

Godine 1964. njezina majka i sestra otišle su u San Giovanni Rotondo u društvu bivše časne sestre, koja nije vjerovala u stigme Padre Pija. Čim mu je bivša redovnica prišla, Padre Pio ju je otjerao grubo joj govoreći: “Odlazi!”. Tada je Antoniettina majka, vidjevši stav Padre Pija, bila uvjerena da on ne predstavlja Isusa jer Isus pozdravlja svakoga i tako, prema onome što je njezina majka rekla obitelji, ostatak obitelji, uključujući Antoniettu, također su bili uvjereni u istu stvar.

Bolest majke

Majci je 1989. godine dijagnosticirana maligna cista jajnika. Od tada se počela obraćati Padre Piju; S obzirom da su 1989. tri centra bila poznata po liječenju tumora: Milano, Napulj i S.G. Rotondo, zbog pogodnosti udaljenosti od njegova grada, obitelj je odlučila njegovu majku hospitalizirati u bolnici “Casa Sollievo della Sofferenza” – „Dom za olakšavanje patnje“.

U bolnici su redovnici svaki dan prolazili kroz odjel kako bi molili svetu krunicu i tijekom molitve tražili zagovor Padre Pija za ozdravljenje bolesnika. “Tako sam počela posjećivati ​​grob Padre Pija svaki dan prije nego što sam otišla posjetiti svoju majku tijekom njezinog boravka u bolnici i tražila sam njegov zagovor za ozdravljenje moje majke”, kaže Antonietta u intervjuu.

Snovi Padre Pija

Antonietta je nekoliko puta sanjala sveca iz Pietrelcine. Jedne noći, 1989. godine, nakon operacije njezine majke, sanjala je Padre Pija koji joj je rekao: “Tvoja majka više ne treba CT, MRI i marker, ona je izliječena!”. Naime, majka joj je živjela 15 godina do 25. ožujka 2004. (umrla je u 80. godini života) nažalost od raka i tri godine se jako mučila, ali je ostalih 12 živjela kao da se ništa nije dogodilo. Nakon nekoliko godina, dok joj je majka još bila zdrava, Antonietta je ponovno sanjala Padre Pija na odmorištu roditeljske kuće i, prepriječivši joj put lijevom nogom, rekao joj je: “Kamo ideš?” a ona odgovori: “Idem u šetnju”, a on opet: “Uvijek ideš okolo!”, moraš ostati ovdje i uvijek se sjećati četvrte zapovijedi: “Poštuj oca i majku!”, a ona je odgovorila: ‘Ne brinem li o njima ili ih ne poštujem?’, trebaju li se roditelji brinuti o drugoj djeci kao što sam se ja brinula o njima!” Padre Pio: “Tko ti što kaže! ali uvijek imaj na umu četvrtu zapovijed: Poštuj oca i majku.” Antonietta isprva nije shvaćala značenje tih riječi, ali kada su se razboljeli, prvo njezina majka od raka, u siječnju 2000., a potom i otac od Alzheimera 2003. (umro je 25. travnja 2007., u 91. godini života). ).) razumjela je značenje tih riječi, jer njezini brat i sestre žive daleko od Maschita i, iako su često dolazili čuvati roditelje koliko su mogli, Antonietta je bila ta koja je brinula o njima.

U svibnju 1999. Antonietta je bila u kući svoje starije sestre i odmarala se u krevetu svoje nećakinje i sanjala je Padre Pija kako se glasno smije. Kad je ustala, ispričala san majci, odmah nije mogla shvatiti značenje, ali shvatila je u rujnu 2001. kada se zaručila za muža i sve rezervirala u S.G. Rotondo za svoje vjenčanje koje je održano 22.10.2001. u drevnoj crkvi Madonna delle Grazie.

Antoniettin maligni tumor

Godine 2008. dijagnosticiran joj je maligni sarkom desne dojke. To je maligni tumor koji odmah metastazira po cijelom tijelu. Antonietta je u prvom trenutku odmah pomislila na svoju majku, na njezinu patnju i da bi, vjerojatno, i ona tako patila. Nije pala u depresiju, ohrabrila se i kako ne bi razljutila muža i svoju obitelj. Zatim se okrenula Isusu i rekla: “Ako je to ono što želiš od mene, nudim svoju patnju za obraćenje grješnika.”

Izvanredan događaj u San Giovanni Rotondu

Dana 11. kolovoza 2008. godine zajedno s obitelji ponovno odlazi u San Giovanni Rotondo. Nešto se čudno dogodilo unutar Crkve. Bili su u redu za silazak u kriptu kako bi posjetili tijelo Padre Pija, koje su prije nekoliko mjeseci izložili javnosti, a Antonietta se našla zaustavljena ispred ispovjedaonice u kojoj se nalazio voštani kip Padre Pija. Pogledala ga je i u mislima, kroz suze mu rekla: “Šta hoćeš od mene, nije ti dosta majčina patnja, hoćeš li sad i od mene isto?” U tom trenutku osjetila je ruku, kao čeličnu, koja se uvukla u njezinu desnu dojku i odmah izašla, vrlo jaku bol i meso koje joj je otpadalo s rebara.

Još dva sna Padre Pija

Nakon tog događaja još je dva puta sanjala Padre Pija. “Opet sam 1. ožujka 2009. sanjala Padre Pija koji je upravo završio misu, a jedan gospodin koji je sjedio u crkvenoj klupi rekao mi je: “Vidiš li tko te spasio? pokazujući na Padre Pija. Prišla sam Padre Piju i dotaknuvši njegovu desnu ruku rekla mu: “Oče, možete li mi dati svoj blagoslov?” i On je odmah stao, dao mi svoj blagoslov i otišao. U mjesecu lipnju 2009. opet sam sanjala Padre Pija, a jedan gospodin koji je sjedio u crkvenim klupama rekao mi je: „Vidiš li tko ti pomaže?” i opet je pokazao na Padre Pija koji je bio pokraj mene s moje desne strane. Okrenula sam se da ga pogledam i Padre Pio mi je rekao: “istina je, pomažem ti”, ja sam mu rekla: “Hvala ti Padre Pio i poljubila ga, a On je meni dao, do tri uzastopna poljupca” Antonietta zaključuje svoju čudesnu priču.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er