SVIJET

Mlada majka dobila više od 3 godine zatvora jer je blokirala ulaz u kliniku za pobačaje

Savezni sud na Manhattanu osudio je 24. srpnja Bevelyn Beatty Williams, 33-godišnju pro-life aktivisticu, na 3 godine i pet mjeseci zatvora zbog kršenja Zakona o slobodi pristupa klinikama (FACE).

Williams je osuđena za “uplitanje, uključujući prijetnje i silu, prema pojedincima koji su željeli ishoditi i omogućiti” pobačaj, prema Ministarstvu pravosuđa. Supruga i majka osuđena je nakon što je propovijedala Evanđelje ispred klinike za pobačaje i navodno vrijeđala djelatnika klinike i blokirala ulaz. “Bila sam progonjena kao kršćanka koja je branila svoja uvjerenja kada su ona zaživjela”, stoji izjava na njezinoj stranici za prikupljanje sredstava. “Ovo je poražavajuća vijest. Ne samo da je ova veza opsežna za optuženi zločin, nego je u sudnici vrlo jasno dala do znanja da će od mene napraviti primjer.”

U priopćenju za tisak Ministarstva pravosuđa od 24. srpnja navedeno je da se Bevelyn naslonila na vrata klinike, blokirajući djelatnika klinike da uđe i zarobila ruku drugog radnika unutar. Williams, koja ima dvogodišnju kćer, namjerava se žaliti na odluku.

Briga o tome da budem mlada majka i majka koja ostaje kod kuće potpuno je zanemarena,” nastavila je Williams. “Sutkinja mi je rekla, prije nego što mi je izrekla kaznu od 3 godine zatvora i odvojila me od moje kćeri, da sam mlada i da me kazna neće definirati.”

Imam 60 dana da se žalim na svoj slučaj i borim se za svoju slobodu i trebam što više pomoći!” Williams, rođena na Staten Islandu u New Yorku, imala je svoj prvi pobačaj u dobi od 15 godina nakon što je napustila srednju školu. Kasnije je napravila još dva pobačaja i krenula “samodestruktivnim” putem droge i alkohola, piše CNA.

Nakon što je uhićena zbog pranja novca, doživjela je iskustvo obraćenja i “nakon što je puštena krenula je naprijed s odlučnošću da izabere novi put.” Suosnivala je At Well Ministries, specijaliziranu za uličnu službu i službu beskućnicima, a kasnije je napravila pomak prema pro-life aktivizmu. Williams je jedan od mnogih pro-life aktivista koji su posljednjih godina osuđeni prema FACE Actu, uključujući nekoliko starijih ljudi i katoličkog svećenika.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er