VIJESTI

SVETOGRĐE: Američka političarka unatoč zabrani svog nadbiskupa prima svetu pričest

U suprotnosti s odlukom vlastitog nadbiskupa da joj uskrati pričest zbog agresivnog promicanja pobačaja, čini se da se političarka Nancy Pelosi predsjednica američkog Kongresa pričestila u nedjelju u liberalnoj katoličkoj crkvi u Washingtonu, čime se javno suprotstavila svom biskupu, svetogrno se pričestivši iako je upozorena.

Kako je izvijestio LifeNews, Cordileone je rekao da je ovaj tjedan službeno obavijestio predsjednicu američkog Kongresa Nancy Pelosi da joj se više ne može dopustiti pričest jer više nije u zajedništvu s Katoličkom crkvom zbog toga što više puta promicala pobačaj. Drugim riječima, da bi se mogla pričestiti mora se pokajati. Cordileone, koji opslužuje Pelosijevu matičnu četvrt u San Franciscu, rekao je da je obavijestio kongresmenku o svojoj odluci u četvrtak nakon uzastopnih pokušaja da s njom razgovara o “teškom zlu” koje ona podržava.

Samo nekoliko dana kasnije, Pelosi već krši ograničenje pričesti.

Kako prenosi Politico, Pelosi je primijećena u crkvi i potvrdila je da je primila sakrament.

Sve ovo događa se pred milijunima vjernika čime se ismijava sam sakrament Euharistije za koje katolici vjeruju, a Euharistijska čuda diljem svijeta potvrđuju, da je tijelo i krv samog Gospodina Boga. Boga koji se očito ponovno predaje u ruke grešnika bez pitanja i samo jednom rečenicom: Oprosti im Gospodine jer ne znaju što čine!

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er