VIDEOZANIMLJIVOSTI

VIDEO Uplakana beba odmah je prestala plakati kad je uzela Isusovu sliku u ruke

U viralnom videu, djetetova majka je otkrila da je njezina kći prestala plakati i milovala Isusovo lice.

Svima nam je poznat scenarij iz iskustva s vlastitom ili tuđom djecom: beba plače bez ikakvog razloga i svi uzalud pokušavaju smiriti djetetov plač i suze. U ovom viralnom videu koji je na Instagramu podijelio Miraculous Revival, bebina majka otkriva učinkovit trik: daje svojoj kćeri sliku Isusa (Presvetog Srca, da budemo precizni).

Čim dijete uzme sliku u ruke, prestaje plakati i miluje Isusovo lice. U tekstu koji prati video, majka kaže da svoju 13-mjesečnu kćer još nije učila o Isusu; djevojčica tek uči govoriti i razumjeti osnovne riječi. Logično, ona još ne poznaje molitve ili Sveto pismo. To će doći kasnije.

“Ipak”, piše majka, “jasno možete vidjeti ljubav koju ona gaji prema Isusu. (…) Ona ga POZNA. Možete to čuti u njezinim uzdasima olakšanja. I kako ga ona miluje po licu.” Majka ima teoriju zašto se to događa i izvlači važnu lekciju: Bog nas je stvorio s prirodnom ljubavlju i željom za njim. Vidjeti to tako jasno na bebi je nevjerojatno ponižavajuće.

Isus s razlogom želi da budemo “djetinjasti”. Neka svi tražimo utjehu i mir u Njemu. Bez uvjeta. Bez komplikacija. Bez rezerve. Bez oklijevanja.

“Ali Isus dozva djecu k sebi i reče: ‘Pustite malene k meni i ne priječite im, jer takvima pripada kraljevstvo Božje’” Luka 18:16.

Doista, ovaj nas kratki video može podsjetiti da kada smo tužni ili se borimo, trebamo se obratiti Isusu s dječjim povjerenjem i ljubavlju piše Aleteia

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er