VJERA I DUHOVNOST

5 nevjerojatnih čuda koja znanstvenici ne mogu objasniti

Ova čuda su jedan dio katoličke vjere koji otežava čak i najzagriženijim skepticima pobijanje božanske prirode Crkve.

1) Čudo sunca u Fatimi Godine 1917. 13. listopada, više od 100 000 ljudi svjedočilo je suncu kako pleše na nebu Fatime u Portugalu. “Sunce se počelo okretati poput kotača, bacajući raznobojna svjetla posvuda.” Skeptici i vjernici ostali su zapanjeni. To je jedno od najdokumentiranijih i najneobičnijih čuda u povijesti Crkve.

2) Gospa Lurdska Lourdes u Francuskoj je ljekovito mjesto od Gospine vizije svete Bernadette 1858. “Bilo je više od 7000 znanstveno potvrđenih čudesnih oporavka njezinim zagovorom. Svako od tih ozdravljenja je pomno pregledano i potvrđeno od strane Medicinskog ureda u Lourdesu.

3) Čudo u Lancianu U osmom stoljeću, svećenik koji je sumnjao svjedočio je kako se Euharistija pretvara u stvarno tijelo i krv. Znanstvenim istraživanjem utvrđeno je da je meso ljudsko, poprečno-prugasto mišićno tkivo miokarda, stijenke srca. Iako je stara 1250 godina, ova relikvija danas ne pokazuje znakove propadanja!

4) Krv svetog Januarija Bočica osušene krvi svetog Januarija u Napulju, u Italiji, svake se godine na njegove blagdane ukapljuje. Ovo čudo promatrano je i bilježeno stoljećima bez ikakva objašnjenja.

5) Univerzalna krvna grupa euharistijskih čuda Sva glavna čuda krvi ili euharistijska čuda našeg Gospodina imaju istu krvnu grupu, AB. Ovaj nevjerojatno rijedak tip, univerzalni primatelj, izvanredna je dosljednost s dubokom simbolikom Kristove krvi koja može spasiti sve.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er