MEĐUGORJE

35. Mladifest u Međugorju završio je svetom misom na Križevcu

Svetom misom u 5 sati koju je predslavio međugorski župnik fra Zvonimir Pavičić, jutros je na blagdan Preobraženja Gospodinova, na Križevcu završena još jedna duhovna obnova za mlade – 35. Mladifest, piše Radio Mir Međugorje.

”Dragi mladi, danas slavimo blagdan Gospodinova preobraženja – onaj događaj kad je Isus sa sobom poveo Petra, Jakova i Ivana i preobrazio se pred njima. I mi smo se uspeli na jedno brdo. Na ovom su brdu mnogi doživjeli preobraženje. Isus je ovdje promijenio njihov život. Povjerovali su Isusu, otvorili mu svoje srce i preobrazio ih je u nove ljude. On i nas danas poziva da mu otvorimo svoja srca da nas učini novim ljudima, da budemo istinski kršćani, oni koji uvijek traže Isusa i žele s njim živjeti. Mi smo u Međugorju proteklih dana uživali u Isusovoj blizini u molitvi, u pjesmi, u euharistiji, u klanjanju… Ponesimo to sa sobom svojim kućama. Neka sve ono što smo ovdje primili ostane s nama i u nama da tako možemo i mi preobražavati ovaj svijet da sve ljude dovedemo Isusu.

Nemojte zaboraviti ove dane, nemojte zaboraviti ove trenutke kako nam je bilo lijepo s Gospodinom i sa svima koji su bili na Mladifestu, jer uvijek je lijepo biti u Božjoj blizini. On nas uvijek čini boljim ljudima. Preobražava nas u bolje ljude. Zamolimo ga stoga da nas uvijek drži blizu sebe, a neka nas  njegova i naša majka Kraljica Mira uvijek prati svojim zagovorom i tako pomaže da uvijek budemo podno Isusovih nogu, da slušamo njegove riječi i tako izaberemo bolji dio koji nam se neće oduzeti”, kazao je u svojoj propovijedi fra Zvonimir Pavičić.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er