VJERA I DUHOVNOST

Zaboravljeno proročanstvo iz navodnih Gospinih ukazanja u Ukrajini kojima je svjedočilo pola milijuna ljudi: “Dolaze vremena za koja je prorečeno da će doći u posljednja vremena”

Jeste li znali za navodna Gospina ukazanja u Ukrajini? Godine 1914. i ponovno 1987. Gospa se navodno ukazala u selu Hrushiv u Ukrajini.

Prvo navodno ukazanje dogodilo se 12. svibnja 1914., neposredno prije izbijanja Prvog svjetskog rata. Gospa se ukazala 22 osobe koje su obrađivale polja u blizini crkve Presvetog Trojstva u Hrushivu u Ukrajini. Ovo je bila prva navodna Gospina poruka 1914. godine: “Bit će rata. Rusija će postati bezbožna zemlja. Ukrajina će, kao nacija, užasno patiti 80 godina – i morat će proživjeti svjetske ratove, ali će nakon toga biti slobodna.” Ukrajina je patila pod terorom KGB-a gotovo 80 godina. Osamostalili su se 24. kolovoza 1991. godine.

Drugo navodno ukazanje dogodilo se 1987. godine 12-godišnjoj Mariji Kyzin, također u Hrushivu.

Budući da se proročanstvo iz 1914. ispunilo, kanadski svećenik otac Mark Goring objasnio je da Katolička crkva ozbiljno shvaća navodna ukazanja iz 1987. godine. Gospa se ukazala 27. travnja 1987. – točno godinu dana nakon černobilske katastrofe. Otprilike 500.000 ljudi je navodno svjedočilo tim ukazanjima, uključujući i vojnike KGB-a!

Evo nekoliko citata iz navodnog ukazanja Gospe u Ukrajini 1987. godine:

“Došla sam zahvaliti ukrajinskom narodu jer ste najviše patili za Kristovu crkvu u posljednjih 70 godina”, rekla je Gospa. “Došla sam vas utješiti i reći vam da će vašoj patnji uskoro doći kraj. Ukrajina će postati nezavisna država.” “Ne zaboravite one koji su umrli u černobilskoj katastrofi. Černobil je podsjetnik i znak za cijeli svijet.” “Oprostite svojim neprijateljima. Preko vas i krvi mučenika doći će do obraćenja Rusije. Obratite se i volite jedni druge. Dolaze vremena za koja je prorečeno da će doći u posljednja vremena. “Pogledajte pustoš koja okružuje svijet… grijeh, lijenost, genocid. Molite se za Rusiju. Ugnjetavanje i ratovi i dalje zaokupljaju umove i srca mnogih ljudi. Rusija, unatoč svemu, i dalje niječe moga Sina. Rusija odbacuje pravi život i nastavlja živjeti u tami. Ako se u Rusiji ne vrati kršćanstvo, doći će do Trećeg svjetskog rata; cijeli svijet će se suočiti s propašću.”“Učite djecu molitvi. Učite ih živjeti u istini i sami živite u istini. Molite krunicu. To je oružje protiv sotone. Boji se krunice. Molite krunicu na svakom okupljanju ljudi.”

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er