VJERA I DUHOVNOST

Vidjelica upozorila: Sotona priprema anti-stvaranje

Sestra Lucija, vidjelica iz Fatime otkrila je uznemirujuće proročanstvo kardinalu Carlu Caffarri, kojemu je Ivan Pavao II. povjerio Papinski teološki institut za znanosti o braku i obitelji.

Komentirajući riječi sestre Lucije, kardinal je pojasnio kako je to proročanstvo stiglo u najpovoljnijem trenutku: „Neobjašnjivo, iako nisam očekivao odgovor, jer sam samo tražio molitve, nakon nekoliko dana stiglo je vrlo dugačko rukom pisano pismo. – sada u arhivi Instituta – u kojoj je zapisano: konačni sukob između Gospodina i kraljevstva Sotone bit će na obitelji i braku.

Sestra Lucija: Gospa je Sotoni smrskala glavu (…) Osjetilo se, čak i u razgovoru s Ivanom Pavlom II., da je to srž, jer je dotaknuta okosnica stvaranja, istina odnosa između muškarca i žene i među generacijama. Ako dodirnete potporni stup, cijela zgrada se sruši, a mi to vidimo sada, jer smo u ovoj točki i znamo.” Kardinal Caffarra je objasnio: „Od početka je zaštitnica Zavoda bila Gospa Fatimska.

Sadržano je u Apostolskoj konstituciji (…) I tako sam pomislio da vam pišem. Pisao sam joj jednostavno govoreći: “Papa je želio ovaj Institut. Prolazimo kroz jako teško vrijeme. Samo vas molim za molitvu.” I dodao sam: Ne očekujem odgovor. Njegove molitve bile bi mi dovoljne. (…) Bilo je to 1983. ili 1984. Pismo je završavalo: “Oče, doći će vrijeme kada će se odlučujuća bitka između Kraljevstva Krista i Sotone voditi oko braka i obitelji. A oni koji rade za dobrobit obitelji doživjet će progonstvo i nevolju. Ali ne treba se bojati, jer mu je Gospa već smrskala glavu“.

Vezani članci

Anti-stvaranje Sotone (…) Sotona gradi anti-stvaranje. Anti-kreacija? Čitajući drugo poglavlje Postanka, vidimo da se zgrada stvaranja temelji na dva stupa. Prije svega, čovjek nije nešto, on je netko i zbog toga zaslužuje apsolutno poštovanje. Drugi stup je odnos između muškarca i žene, koji je svet. Između muškarca i žene, jer stvaranje nalazi svoju cjelovitost kada Bog stvara ženu. Do te mjere da je, nakon što je stvorio ženu, Biblija kaže da se Bog odmorio.

Što vidimo danas? Dva strašna događaja. Prvo, legitimizacija pobačaja. Odnosno, abortus je postao subjektivno pravo žene. “Subjektivno pravo” je etička kategorija i stoga se nalazimo u području dobra i zla; oni govore da je abortus dobra stvar, da je to pravo.

Drugo što vidimo je pokušaj izjednačavanja homoseksualnih veza i braka. Sotona pokušava zaprijetiti i uništiti dva stupa, tako da može iskovati još jednu kreaciju. Kao da je provocirao Gospodina, govoreći mu: “Napravit ću još jedno stvorenje i muškarac i žena će reći: ovdje nam se mnogo više sviđa”.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er