BIJAKOVIĆIBRDO UKAZANJAGOSPINE PORUKEMEĐUGORJEVIJESTIVJERA I DUHOVNOST

VIDEO Gospina poruka preko vidjelice Marije od 22.06.2024

Gospina poruka preko od 22.06.2024 preko vidjelice Marije. I večeras čudesan broj hodočasnika sa svih strana svijeta ispunio je ulicu Kraljice mira sve zbog poziva naše nebeske Majke, Kraljice mira na Brdo ukazanja u Bijakovićima.

Gospina poruka
Brdo ukazanja – Bijakovići

Skupljajući se oko Gospina kipa na samom brdu, oko 21 i 45 započela je krunica na Brdu ukazanja. Prije same krunice, vidjelica Marija zahvalila se svima na odazivu na Gospin poziv te je isključivo zamolila da se prije krunice ugase svi mobiteli, fotoaparati i sve ono što slika i snima jer ovom događaju nije potreban publicitet, nega da svim uzmu krunicu u ruke i da se moli krunica onako kako je Gospa poželjela.

Gospina poruka
Brdo ukazanja – Bijakovići

Nakon početnog pozdrava krenula je krunica za mir u svijetu koja se molila na nekoliko stranih jezika, zatim negdje oko 23 sata i 40 minuta započelo je ukazanje. Ukazanju je prethodila molitva koju vidioci uvijek mole uoči trenutka ukazanja Gospe.

Nakon što je završilo ukazanje nastavila se moliti krunica a nakon krunice obratila se Marija i rekla da večeras Gospa nije ostavila nikakvu poruku, nego je samo molila nad nama na aramejskom jeziku i blagoslovila nas je znakom križa zatim je otišla u nebo a prije toga poručila da dođemo i sutra na isto mjesto u isto vrijeme. Poslije blagoslova prisutnih svećenika hodočasnici su uz pjesmu napustili Brdo ukazanja

ODAZOVIMO SE I SUTRA GOSPINOM POZIVU U VELIKOM BROJU

Gospina poruka
Gospina poruka

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er