MOLITVEVJERA I DUHOVNOST

Tri snažne strelovite molitve koje možete moliti svakodnevno

Ove strelovite molitve Bogu će vas potaknuti na razgovor s Njim i mogu vam promijeniti i popraviti dan.

Bog nam je blizu, no u svakodnevnoj rutini često zaboravljamo na Njegovu prisutnost. Da bismo rasli u ljubavi prema našem Stvoritelju, trebamo se često podsjetiti na Njegovu blizinu i razgovarati s Njim.

Riječi Bogu mogu biti jednostavne poput bilo kojeg pozdrava koji upućujemo roditeljima, djetetu, supružniku ili braći i sestrama koji su u istoj prostoriji s nama. Možemo u teškoj situaciju kratko reći: “Isuse, uzdam se u Tebe!” i On će nas podržati. U nastavku donosimo 3 strelovite molitve:

1. Isuse, Spasitelju moj, smiluj mi se!

Gospodine, ovaj dan je težak za mene. Toliko je obveza preda mnom, zato Te molim da me vodiš i udijeliš mi snage. Blagoslovi sve ljude u mojoj blizini. Pomozi da budem na blagoslov i da ne oskvrnem svoje svjedočanstvo. Amen!

2. Bože, oprosti!

Bože, ne mogu ti obećati da danas neću griješiti. Trudit ću se živjeti po Tvojoj Riječi, ali znaš da ponekad sagriješim mislima, riječima ili djelima. Znaš moje slabosti. Neka me Tvoj Duh opomene svaki put i potakne na pokajanje. Neka me preobražava u Kristov lik. Amen!

3. Pomozi mi, Oče!

Pomozi mi, nebeski Oče, molim Te. Trenutno se mučim. Osjećam se slabo, umorno i iscrpljeno. Nisam siguran što da radim. Iskreno, ni ne znam sve prave stvari za reći. Ali zahvaljujem Ti što u Bibliji piše da se Duh Sveti zauzima za mene čak i kada nemam riječi da opišem ono što mi je potrebno. Oče, vjerujem da čuješ moje molitve i vjerujem da ćeš na njih odgovoriti na onako kako je Tvoja volja za mene. Amen!

www.medjugorje-news.com

Izvor
novi život
Napisite nam Vaše svjedočanstvo

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er