CRKVAVJERA I DUHOVNOST

VELEČASNI SUDAC:ZAŠTO MAJKO?! ZAŠTO SI DALA DA ME UBIJU?! ZAŠTO ME NISI VOLJELA?!“

Bojite se?! Osjećate se anksiozno, ne možete spavati, znoje vam se ruke, zaboravljate, ukratko, pod velikim ste stresom. Netko, ili, nešto, radi veliki pritisak na vas da se „riješite“ TE stvari. Netko tko vam je drag, netko u koga ste zaljubljeni, netko koga volite, ali, u sebi, u srcu, osjećate, kao majka, da to NIJE U REDU.

 „Ne ubij!“, glasi peta Božja zapovijed. Drage buduće majke, život leži u vašoj utrobi od trenutka začeća. Vi odgovarate za taj život. U vama raste čovjek, u vašem trbuhu razvija se život. Život je u vama, ne zaboravite to…

 Postoje tri krštenja, krštenje vodom (sakrament krštenja), krštenje Duhom (sakrament Krizme) i krštenje KRVLJU (to je krštenje koje će morati proći svi oni koji nisu mogli proći ova dva krštenja). Ako napravite abortus, poslat će te to dijete na krštenje KRVLJU. Bitno je da znate za ovu terminologiju, koju vjerujem, niste imali prilike čuti. Isto tako, dobro je da znate, da postoji demon koji je zaštitnik ABORTUSA, njegovo ime je Moloh.

Što se događa kad se počini ABORTUS!? Bez obzira da li ste ateist, agnostik, katolik, budist ili nešto treće… Onog trenutka kad počinite ABORTUS, kad se ugasi život u vama, plač vašeg djeteta odzvanja Nebom i Paklom. Nebo oplakuje gubitak života a Pakao se raduje i, ono što je nažalost, bitno za vas, Pakao šalje svog demona k vama. Demon ulazi u živote onih koji su poticali na abortus, u živote onih koji su izvršili abortus i, u život one cure/žene koja je pristala na abortus.

Jedna cura, mlada, jednom prilikom mi je pričala kako je počinila abortus. Međutim, krenuli su i problemi. Zloduh smrti, kako je rekao fra Ivo Pavić, ušao je u njezin život. Po noći je čula krikove, vrisku, padali su predmeti po kući, čula je lupanje po ormarima, zidovima, krevet se tresao, budila se u masnicama…viđala je demone u svojoj sobi. Sanjala je krv, to je ona krv kojom je kršteno njezino dijete.

 Počinili ste abortus, na veliku, veliku, veliku žalost. U vama će biti ogromna praznina, jer počinjeno je ubojstvo. Idete spavati, ugasite svijetlo, znate, jednostavno instiktivno znate da je „ONAJ“ prisutan u vašoj sobi i, čeka trenutak da vas napadne, da krene sa zlostavljanjem i maltretiranjem. Vidite sjene po sobi, čujete krikove, osjetite smrad, padaju predmeti po kući, budite se u masnicama…Tražit će te da netko spava s vama, događat će se isto, nažalost, reći će vam da gubite razum jer „ta osoba ništa nije čula ni vidjela“. I ta osoba ništa neće ni čuti ni vidjeti, jer vi ste na „PIKU“ demona smrti.

 Da li je egzorcizam potreban u ovakvim situacijama?! Isto su pitale osobe koje su doživljavale ovakve situacije. Egzorcizam nije potreban, jer demon nije zaposjeo vaše tijelo, demon vas uznemirava. Tada je potrebno samo moliti, ići redovno na svete sakramente, svakodnevno, redovno postiti. Ukratko, ušli ste u duhovnu borbu sa demonima i potrebna je borba, svaki dan, godinama, nekad i do kraja života.

 Vlč. Zlatko Sudac: „U Kvarnerskom zaljevu godišnje se abortira, ubije, tri razreda djece!“  Drage cure/žene, nemojte dozvoliti sebi da dođete pred Gospodina sa tim teretom. Provesti cijeli život sa teškom grižnjom savješću. Kao što je vlč. Zlatko rekao, abortirati, znači ubiti, i to nikad neće biti „rješavanje“ nečega što „smeta“. To „nešto“ je čovjek, koji ima svoja prava, koji ima pravo da živi, koji ima svoje osjećaje i, koji zna da ga njegova majka ne želi, koji zna i osjeća sve što osjeća njegova majka. Taj čovjek u vama će osjetiti bol, užasnu bol, kad ga kliještima budu vadili iz vašeg trbuha. Jednom će vas dočekati, kad umrete, budite u to uvjereni 100 %…i postavit će vam pitanje: „ZAŠTO?! ZAŠTO MAJKO?! ZAŠTO SI DALA DA ME UBIJU?! ZAŠTO ME NISI VOLJELA?!“

www.medjugorje-news.com/rastimo-u-vjeri.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er