MEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Svjetski proročki fenomen, otac Michel nije priznavao Međugorje,a onda je doživio ovo…

Svjetski proročki fenomen, otac Michel nije priznavao Međugorje,a onda je doživio ovo… Budući da je kao profesor sjemeništarac bio dobro upućen u mnoga područja – psihologiju, dogmatsku teologiju, pastoralnu teologiju, praktičnu teologiju – i proučavao crkvene doktrine i crkvene dokumente o Djevici Mariji i Marijanskim ukazanjima, fra. Michel Rodrigue, jedan od najpoznatijih proroka današnjice nije vjerovao u Međugorje. Djevica Marija, koliko je znao, nikada se nije tako dugo pojavljivala i davala poruke na takav način kao što se to događalo u Međugorju.

Ali fra. Michel se nikada nije izjašnjavao protiv navodnih ukazanja u Međugorju, a umjesto toga, svoje sumnje zadržavao je pred sobom. Na dan kada je Irak napao Kuvajt 1990. godine, Gospa mu se objavila i zamolila ga da moli govoreći da bi ova invazija mogla započeti treći svjetski rat, ali molitva bi ga mogla spriječiti. Fra Michel joj je obećao da će se moliti za ovu namjenu. Budući da je Djevica Marija izgledala drugačije nego što je bio naviknut vidjeti je, upitao ju je: “Tko si ti?”

Odgovorila je: “Ja sam Kraljica mira.” Zatim je dodala: “Želila bih da odeš u Međugorje.”

Rekao joj je: “Ali nemam novca za otići.”

Nasmiješila se, a zatim nestala.

Sutradan je primio ček od 3000 dolara poštom. Čak i uz političke i etničke napetosti u regiji, s tim da se Jugoslavija raspala kao zemlja u to vrijeme, s ratom u zraku, fra. Michel je imao potpuno povjerenje u Blaženu Majku i nije osjećao strah kad je tamo putovao.

Ubrzo je shvatio zašto je morao otići

Ubrzo nakon što fra. Michel stigao, jedan od franjevačkih svećenika ga je pitao: “Govorite li francuski?”

“Da.”

“Možete li ispovijedati na francuskom? Jer nemamo nikoga. “

“Da nema problema.” Fra Michel je nastavio slušati ispovijed, nakon ispovijedi, ispovijed, nakon ispovijedi, ispovijed, nakon ispovijedi, ispovijed….Na kraju je rekao Gospodu: “Moram u toalet!” Tada je netko došao i pomogao mu da napravi kratak odmor. Hvala ti Bože. Oh, hvala ti Bože”, govorio je.

Vratio se i slušao ispovijed, nakon ispovijedi, ispovijed, nakon ispovijedi, ispovijed, nakon ispovijedi, ispovijed…

“Oče, gladan sam”, rekao je. Odmah je netko došao na vrata ispovjedaonice: “Imam sendvič za tebe, oče.”

“Hvala vam!”

Kasnije mu je trebalo piće, pa je zamolio Boga za jedno, a netko mu je odmah donio bocu s vodom.

‘Tamo sa primio tolike milosti’, rekao je, a kasnije je i sudjelovao u jednom ukazanju te je za vrijeme ukazanja vidjelicama i sam vidio obrise Kraljice Mira.

Podsjetimo, riječ je o svećeniku koji je za vrijeme molitve počeo primati poruke Isusa Krista i Blažene Djevice Marije, a jedan je od najvećih proročkih fenomena današnjice koji najavljuje da će ove jeseni započeti veliki događaji pročišćenja.

‘Budite spremni s krunicom razoružati sotonu i zaštititi Božji narod. Obavezno budite u stanju milosti tako da ispovijedite sve svoje grijehe katoličkom svećeniku. Duhovna će bitka započeti. Zapamtite ovo: U mjesecu rosarija (listopad je mjesec krunice op.a), dogodit će se velike stvari.

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er