VJERA I DUHOVNOST

Prije ispovijedi zamolite svog anđela čuvara za pomoć ovom molitvom

Ako vam je teško otići na ispovijed, zamolite svog anđela čuvara da vam da snage! Ispovjediti svoje grijehe u sakramentu pomirenja često može biti težak zadatak, osobito ako niste bili na ispovijedi dugi niz godina. Mogli biste se osjećati posramljeno ili uplašeno i doći ćete u iskušenje da ostanete kod kuće.

Ako imalo oklijevate, obratite se svom anđelu čuvaru za pomoć!

Katolici čvrsto vjeruju da je Bog dodijelio anđela da bude uz nas, čiji je primarni cilj da nas odvede u raj. Iako ih ne vidimo i ne čujemo, oni imaju sposobnost ohrabriti nas i dati nam snagu u vrijeme naše potrebe. Sve što trebamo učiniti je biti otvoren za njihovu duhovnu pomoć i zamoliti ih za pomoć, piše Aleteia.

Molitva anđela čuvara

Ispod je kratka molitva iz Zlatnog priručnika koja je upućena vašem anđelu čuvaru, kao i svecima na nebu, moleći sve vaše duhovne prijatelje za snagu da ispovjedite svoje grijehe svećeniku, kako biste mogli osjetiti kako vas pere Božje milosrđe.

Pitam te, o moj Anđele čuvaru, moji sveti zaštitnici( navedi svoje svece koje posebno štuješ) sv. Petre i sveta Marijo Magdaleno i svi sveci Božji. Zauzmi se za mene grešnika, pomozi mi da mogu svećeniku iznijeti svoje grijehe, potpuno, ponizno i ​​skrušena srca. Pošalji Božje svjetlo u moju dušu i otkrij mi sve one grijehe koje bih trebao ispovjediti u ovom trenutku. O premilosrdni Isuse, budi milosrdan meni grešniku. Amen.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er