CRKVAVJERA I DUHOVNOST

Priča bivšeg voodoo svećenika: Postoje zli duhovi koji uznemiravaju djecu, ako vam dijete kaže da nešto vidi, ovo učinite

Mnogi ljudi nisu svjesni duhovne stvarnosti i velike opasnosti koja vreba kad na bilo koji način (izgovorenim kletvama, traženjem pomoći od okultista, iscjelitelja, šamana, bioenergičara itd.) otvorimo vrata zlim duhovima u svoje živote. Zato su ovakva svjedočanstva potrebna da bi shvatili da uopće nije bezazleno posjećivati okultiste i tražiti izlječenje ili rješenje nekih problema od ljudi.

Bivši okultist i voodoo svećenik tako govori da iako se na prvu čini da će okultist izliječiti nekoga to baš nikad nije tako.

‘Mi nemamo moć liječiti, mi možemo samo prebacivati bolest. Prebacivali bi bolest s jednog mjesta na drugo. I problem uistinu na prvu nestane ali se vrati i to mnogo gore stanje nego je bilo prvi put. Često nakon nekoliko godina kako žrtva ne bi mogla povezati s tretmanom pa se opet vraća i tako zapravo nikad ne izgubite mušteriju.’, govori obraćenik, a dodaje da je jednako s urocima. ‘Što ti mušterije više plaćaju da makneš urok s njih toliko su oni više umotani u urok. To se zove nimos ciklus. I tako zadržavamo mušterije, one stalno dolaze i vrte se u krug’.

Spomenuo je da kad jednom otvorimo vrata zlim duhovima na ove načine putem vračarstva oni se ako nisu okajani, legalno prenose na potomke te potomci nose bolesti, trpe tlačenja, a često idu istim putem na kriva mjesta po ‘pomoć’.

Dodaje i kako postoje duhovi koji posebno vole tlačiti djecu.


‘Postoje ti posebni duhovi, oni vole mučiti djecu. I uvijek kažem roditeljima, ako vam dijete kaže da vidi nešto u sobi, ne odbacujte to, idite s njima i pogledajte, neka taj specifični duh zadužen za to, vidi da dijete nije samo, da ima nekoga. Uzmite blagoslovljeno ulje i napravite križ na vratima te sobe kao što je Mojsije činio..’

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er