CRKVAVJERA I DUHOVNOST

POZITIVAN NA KORONU Vjernici u molitvi za fra Smiljana Kožula.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih svećenika, fra Smiljan Kožul koji ima 78 godina, od toga više od 50 godina služenja Isusu Kristu, voditelj tri molitvene zajednice, duhovni ravnatelj Pokreta krunice za obraćenje i mir, te veliki zagovaratelj hrvatskog naroda pred Bogom, objavio je službenu informaciju da mu je test pozitivan na COVID 19.

Ne čudi da su tisuće hrvatskih ljudi prionule na molitvu za ovog predragog svećenika koji je donio toliko ljubavi, nade, ozdravljenja, čudesa u brojne domove hrvatskih obitelji.

Pater Smiljan Kožul sam je objavio da je test na COVID pozitivan ali je napomenuo da je za sada dobro, da ima blage simptome i povišenu temperaturu. Nalazi se u samostanu, a zamolio je sve ljude u brizi, da ga ne zovu na mobitel, kako bi sačuvao snagu za bitku s ovim virusom.

Pozivamo vas u molitvu za našeg dragog patera, Gospi, koju pater Smiljan toliko ljubi i koja ga sigurno čuva u ovim trenucima. Jedan Zdravo Marijo, ili čitavu krunicu za ozdravljenje patera, svejedno, samo se uključimo zajedno u ljubavi.

Službena obavijest o zdravstvenom stanju fra Smiljana!

Predragi moji u Kristu,

Bog je dopustio da nalaz koji sam napravio bude pozitivan na COVID 19. Za sada imam samo blage simptome i povišenu temperaturu tako da sam u samostanu. Preporuka je da se ukoliko bi se simptomi pojačali i pojave se poteškoće s disanjem, javim svom liječniku.
Ovu kušnju prikazujem na slavu Božju i zdravlje svih Vas. Preporučam se u Vaše molitve i molim Vas da me do daljnjega ne zovete na mobitel kako bih sačuvao svu potrebnu snagu za ovu borbu!
Nadam se da ćemo uskoro ponovo biti zajedno!

Od srca odani, Kristov svećenik
Fra Smiljan Dragan Kožul

www.medjugorje-news.com/dnevno.hr

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er