VJERA I DUHOVNOST

Nevjerojatno svjedočanstvo oca Jamesa Blounta o viđenju Gospe: “Ona nas upozorava da je Zlo u pokretu- Svijet će se promijeniti …”

Otac James Blount svjedoči o viđenju Gospe: Neposredno prije početka prorečene ere mira, bit će tri dana tame…

Vizije oca Blounta: „Imao sam radost vidjeti Gospu kako se uspinje u zraku iznad Crkve. U osnovi sam vidio Marijin trup od struka do tjemena, bila je lijepa. “I Gospa je držala nešto u rukama”, rekao je otac Blount. “Bilo je crno – bilo je mračno. Nisam znao što je to. Držala je to nešto u ruci. Činilo se da je zakrivljeno. Bilo je to poput svitka u njezinim rukama. “Dok sam ju gledao, Ona je napravila pokret, i što god da je to bilo, počelo se odmotavati. U tom sam trenutku shvatio da je to gomila materijala – gomila tkanine. I počelo je izlaziti – kotrljati joj se iz ruke.

Ona ga i dalje drži, ali u pokretu je. “Tada vidim kako se spušta i okreće se i kruži oko svijeta. “Dok stojim tamo, kruži po cijeloj zemlji i za nekoliko sekundi se vraćam se tamo gdje smo bili u Georgiji. Zatim se opet okretalo za nekoliko stupnjeva, i uvijek iznova zamotalo cijeli svijet u ovu crnu tkaninu. “Vidio sam riječi ispisane ispred sebe (vidio sam riječi u svom duhu):‘ zamračenje. ’Zatim je cijela stvar nestala. „To me ni na koji način nije uplašilo jer nam je Gospodin rekao da čitamo znakove vremena.

Moramo biti svjesni što se događa, jer đavao je već duže vrijeme u pokretu i uskoro će dobiti svoju pravednu kaznu. I Bog će ostvariti svoju pobjedu preko svoje Svete Majke i trijumfa Njezinog Bezgrešnog Srca.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er