VJERA I DUHOVNOST

Nevjerojatna priča o nadnaravnoj moći Isusova imena

Nevjerojatna priča o nadnaravnoj moći Isusova imena! Otac Roger bio je vrlo duhovan svećenik, uključen u službu iscjeljivanja, egzorcizam i posjećivao je zatvore i duševne bolnice.

Ispričao mi je da je jednog dana hodao hodnikom duševne bolnice kad je iza ugla izašao golemi čovjek, izvikivao je psovke i jurio ravno na Rogera mašući kuhinjskim nožem. Roger je stao i rekao: “U ime Isusa, baci nož!” Čovjek je zastao. Ispustio je nož, okrenuo se i otišao krotko poput janjeta. To je podsjetnik da Isusovo ime ima moć u duhovnom području.

Ponavljamo sveto ime u središtu naše molitve krunice i trebamo to činiti sa stankom i pognute glave. Ovo je srce molitve: zazivanje svetog imena Isusova. Sveto ime treba koristiti za sve vrste molitvi za oslobođenje. Kad ste u iskušenju, zazovite sveto ime Isusovo. Kad si pod teretom života, zazovi sveto ime. Kad vas napadnu, zazovite sveto ime.

Upamtite da ime “Isus” znači “Spasitelj” pa ga zazovite kada trebate biti spašeni! Također zapamtite da su imena svetaca moćna. Zazovite svoje svece zaštitnike po imenu. Đavli mrze sveta imena Isusa i Marije. Kad egzorcist istjeruje demona, on uvijek traži ime tog demona. To je zato što imenovani demon mora odgovoriti na Isusovo sveto ime kada ga izgovori svećenik dajući naredbu za oslobođenje. Kroz Isusovo ime apostoli su poslušali Kristovu zapovijed da preuzmu vlast nad demonima i kroz Isusovo sveto ime mi danas pobjeđujemo u duhovnoj borbi.

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er