SVJEDOČANSTVA

Majka petero djece po molitvi Padre Pija vratila se iz mrtvih na Uskrs

Žena iz San Giovanni Rotonda “jedna od onih duša”, rekao je Padre Pio, “koje tjeraju ispovjednike da pocrvene u kojima nema materijala za primijeniti odrješenje”, drugim riječima, duša dostojna Raja imala je s njim duhovno iskustvo.

Pred kraj korizme, Paolina, tako se gospođa zvala, teško se razboli. Liječnici kažu da više nema nade.

Suprug s petero djece odlazi u samostan. Oni mole Padre Pija; Dvoje najmlađe djece držeći se oca jecaju. Padre Pio je uzrujan, pokušava ih utješiti, obećava molitve i ništa više. Nekoliko dana nakon početka Velikog tjedna, Padre Pio se ponašao drugačije. Onima koji su molili njegov zagovor za Paulinino ozdravljenje, Otac čvrstim glasom kaže: “Uskrsnut će na dan Uskrsa”.

Na Veliki petak Paolina gubi svijest, u subotu u zoru pada u komu. Nakon nekoliko sati umiruća osoba postaje imobilizirana. Ona je mrtva. Neki od članova Paolinine obitelji uzimaju vjenčanicu kako bi je obukli u skladu s tradicijom grada, drugi, očajni, trče u samostan.

Padre Pio samo ponavlja: “Ona će uskrsnuti…”

Padre Pio ponavlja: “Ona će uskrsnuti…”. I ide k oltaru slaviti svetu misu. Intonirajući Slavu, dok zvuk zvona najavljuje Kristovo uskrsnuće, glas Padre Pija prekida jecaj dok mu se oči pune suzama. U isto vrijeme Pauline “oživljava”.

Bez ičije pomoći ustaje iz kreveta, klekne i tri puta glasno recitira Vjerovanje. Zatim ustane i nasmiješi se. Izliječena je… štoviše, uskrsla je. Padre Pio je rekao: “Ona će uskrsnuti”, nije rekao: “Ona će ozdraviti”.

Kad je nedugo potom upitaju što se s njom dogodilo u vremenu u kojem je bila mrtva, Paolina, rumena, skromno odgovara: „Išla sam gore, išla gore, sretna… Kad sam ulazila u veliko svjetlo vratio me, vratila sam se…” .

Izvor

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er