BIJAKOVIĆIMEĐUGORJEVJERA I DUHOVNOST

Kako Gospa razgovara sa međugorskim vidiocima

Veoma je zanimljiv način na koji Gospa komunicira sa vidiocima. “S njom razgovaram na hrvatskom jeziku,kao sada s vama,vidim je kao vas i mogu je dotaknuti” objašnjava Ivan.

“Na moj rođendan i na godišnjicu ukazanja Gospa me zagrli. To je predivan osjećaj,sav protrnem na taj dodir.” Slično je i Vickino iskustvo: “Na svaki moj rođendan Gospa mi pruži ruku,čestita,poljubi me poput svake žive osobe. Osjetiš dodir lica,stisak ruke,samo taj dodir nije poput našeg. On je jednostavan,ali nježan,ispunjen ljubavlju. Isto tako i mi njoj čestitamo rođendan.”

I Jakov je dotaknuo Gospu,još na početku ukazanja. “No nemojte me pitati kakav je to osjećaj,jer je teško opisati ga. O tom osjećaju ne možemo govoriti kao o dodiru,to je nešto što doživljavaš u svom srcu”,pokušao nam je objasniti.

Za razliku od njih,Mirjana nikada nije dotaknula gospu. Kaže da nije toga dostojna. “Meni je dovoljno”,ističe, “samo da je vidim, da doživim tu ljepotu. Mislim da se tako osjećaš samo kad si u raju. Osim toga,ona me svo vrijeme grli svojim pogledom,svojim riječima,svojom ljubavlju. Evo vam jedan primjer. Ja sam majka dviju djevojčica i kao svaka normalna majka dala bih svoj život za njih, a kad sam s Gospom,čak ni one ne postoje,samo želja da me Gospa povede sa sobom. Taj se osjećaj na Zemlji ne može osjetiti.”

Kad nebeska Majka ode,iza nje ostanu znakovi križa,srca ili sunca. Značenje tih simbola ovako im je protumačila: križ je znak našeg spasenja,srce je znakBožje ljubavi prema nama a sunce je znak svjetlosti naše vjere,znak da je Isus obasjao naš život

www.medjugorje-news.com

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er