VJERA I DUHOVNOST

Gospa je čovječanstvu dala molitvu za posebnu milost i upozorila: ‘Vrag je zaslijepio svijet’

Obična domaćica, majka i baka koja nije imale formalno obrazovanje i nije poznavala Bibliju ili teologiju, rekla je da ju je Gospa posjećivala svakodnevno tijekom više od 6 godina. Zabilježena su brojna izlječenja, uključujući izlječenje dječaka s tumorom na mozgu.

Ukazanja u San Nicolasu, tijekom godina istražio je kao i odobrio lokalni biskup od 1983.-1990.

Gospa je poslala Glady 1.816 poruka tijekom gotovo 7 godina i njihov je sadržaj odobrio biskup monsinjor Hektor Sabatino Cardeli.

Od 2016. godine Gladys i dalje prima poruke koje biskup i teolozi ispituju prije njihovog širenja vjernicima. Dobila je i stigme.

Na misi prilikom 25 obljetnice skupilo više od stotinu tisuća Argentinaca koji časte Gospu, nazvanu još i Gospom od krunice.

Gladys je rekla kako je Gospa došla u žarkoj svjetlosti. Imala je plavu haljinu i veo a u naručju je držala dijete Isusa kao i veliku krunicu. Tražila je od od nje i medaljicu s njenom slikom s prednje strane a sa zadnje blagoslov Presvetog Trojstva okruženog sa sedam zvijezda. Pobožnost je ova vrlo raširena u Argentini.

Dala joj je brojne poruke i pozivala čovječanstvo na molitvu a ova poruka od 12. prosinca 1983. sadrži posebna zahtjev.

Glasi ovako:

“Oče, izbavi nas od svakoga zla. Svojom svetom mudrošću, Gospodine, spasi nas svih grijeha. U ime svih koji te ljube, Gospodine, vodi nas pravim putem. Amen.

“Pročitajte Izreke 2: 1-11. Tko moli ovu molitvu tijekom devet uzastopnih dana, zajedno s krunicom, primit će od mene vrlo posebnu milost.”, rekla je Gospa Gladys.

Riječ je o ovoj molitvi: Izreke 2, 1-11

Sine moj, ako primiš moje riječi i pohraniš u sebi moje zapovijedi, i uhom svojim osluhneš mudrost i obratiš svoje srce razboru; jest, ako prizoveš razum i zavapiš za razborom; ako ga potražiš kao srebro i tragaš za njim kao za skrivenim blagom – tada ćeš shvatiti strah Gospodnji i naći ćeš Božje znanje. Jer Jahve daje mudrost, iz njegovih usta dolazi znanje i razboritost. On pravednicima pruža svoju pomoć, štit je onih koji hode u bezazlenosti.Jer on štiti staze pravde i čuva pute svojih pobožnika. Tada ćeš shvatiti pravdu, pravicu, pravednost i sve staze dobra, jer će mudrost će ući u tvoje srce i spoznaja će obradovati tvoju dušu. Oprez će paziti na te i razboritost će te čuvati.

Ovu su još neke odobrene poruke Gospe od Krunice iz Argentine:

6. veljače 1987.

“Kćeri moja, u ovo vrijeme ja sam Kovčeg za svu vašu braću! Ja sam Kovčeg mira, Kovčeg spasenja, Kovčeg u koji moja djeca moraju ući, ako žele živjeti u Kraljevstvu Božjem. Za ovu Majku nema nikakvih zapreka, a neće biti ni za djecu.”

1. siječnja 1989.

Gladys, mnoga su djeca u ovim trenucima uronjena u vlastiti materijalistički svijet i tako će i biti i dalje jer ne traže pomoć koju njihove duše trebaju u Bogu. Svi oni imaju mogućnost da je prime, ali mnogi je odbijaju.
TOvo kažem svojoj djeci: Vi ste žrtve zloga; zavarani ste!
Počnite danas iznova; čvrsto, spokojno, s velikom nadom i mirom u srcu. Čovječanstvo će pronaći Put ako se posveti Mariji.

6. siječnja 1989. godine

Danas vrag zasljepljuje svijet; ovaj svijet tako omalovažen u kršćanskom duhu. Kristova istina, ta Istina koja se naviješta po Njegovoj Majci, mora vladati u srcima
Protiv nepromišljenosti je razboritost koju Krist daje
Protiv nepovjerenja, povjerenja nadahnutog Kristom
Pred nemira, Mirom Kristova kraljevanja
Zahvalite Gospodinu, jer samo će On spasiti ljude
Amen. Amen

www.medjugorje-news.com

Izvor
vjera

Vezani članci

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Adblock Detected

Molimo Vas ugasite AdBlock-er